Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy kérdés a fiúkhoz (? )

Egy kérdés a fiúkhoz (? )

Figyelt kérdés

Képzeljétek el az adott helyzetet:

Egyedülállóak vagytok, teljesen szabadok, nem is erőlködtök kifejezetten hogy legyen kapcsolatotok. Aztán legyen A és B helyzet:

A. Nem is tetszik senki különösebben, nincs komoly kiszemelt.

B. Tetszik valaki, de nem komolyan és/vagy nem nagyn esélyes a dolog, csak ilyen pillanatnyi.

Ha ebben a helyzetben (külön A és B helyzetben) megtudnátok, hogy valakinek tetszetek, ill. szívesen megismerkedne vagy akár összejönne veletek, minden esetben adnátok esélyt az illető lánynak, hogy jobban megismerjétek, ill. randizzatok, vagy csak akkor, ha kifejezetten tetszik (a másik eset term. nem az, hogy taszít titeket a lány, csak mondjuk közönbös volt eddig vagy eszetekbe sem jutott jobban megnézni)? Mi kellene ahhoz, hogy gondolkodás nélkül azt mondjátok hogy nem?

Elég individuális kérdés ez így mindenkinek a saját hozzáállása, véleménye érdekel. Akár gyakorlatilag, ha valakivel megtörtént ez, akár elméletileg.

Kort is írjatok légyszi :)

2014. febr. 6. 19:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Ilyen helyzetben vagyok jelenleg is. Csak akkor adok bárkinek esélyt, ha megvan a kellő szimpátia. Minden egyéb esetben sajnos nemet kell mondanom, hiszen 1. nem vagyok mazochista, 2. nem akarom még jobban megbántani a lányt azzal, hogy belerángatom egy olyan kapcsolatba, ami unalmas, semmilyen és nincs benne tűz.
2014. febr. 6. 19:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha tetszik adnák esélyt.
2014. febr. 6. 19:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen, nyilván ha ismered annyira, hogy meg tudd állapítani hogy nem szimpatikus semmi esetre sem, akkor érthető. Ezért emeltem ki, hogy nem taszít kifejezetten, szóval vagy szimpatikus legalább minimálisan, vagy nem ismered annyira hogy el tudd dönteni.
2014. febr. 6. 19:43
 4/8 robifiu ***** válasza:
Adnék esélyt.
2014. febr. 6. 19:48
 5/8 anonim ***** válasza:
csak akkor adnék esélyt, ha nagyon szimpatikus minden téren. mert ebből a "nyugalmi" állapotból csak úgy lehetne kimozdítani, ha egy különleges illető az.
2014. febr. 6. 19:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha szimpatikus lenne, és tetszene is, akkor adnék neki esélyt. Beszélgetésre, randizásra minimum, a többi meg úgyis kiderülne.
2014. febr. 6. 19:53
 7/8 anonim válasza:

A lényeg h éreztesd a vonzalmadat de, ne légy túl nyomulós

Az mindent el tud rontani mindegy mennyire vagy jó csaj

Ha nem vesz figyelembe miután határozott jeleket adtál ne erőltesd a dolgot

2014. febr. 7. 00:36
 8/8 anonim válasza:

Part 2 ( véletlen rányomtam a válaszra)

Nem azt mondom h add fel

Ha ki tudsz találni érdekes közös programokat ami mindkettőtöket érdekel nem fog faképnél hagyni csak szépen finoman fokozatosan

Pl: ráírsz kb 2 napra rá válaszol és te olyankor mindig egyből válaszolsz mint egy kiéhezett kenguru, az gáz. remélem tudtam segíteni 23F

2014. febr. 7. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!