Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van, hogy egy hetero...

Miért van, hogy egy hetero lány a homoszexuális fiúkhoz vonzódik? (nem direkt van! )

Figyelt kérdés

Ez a srác az 5. az életemben, aki megtetszik és végül kiderül, hogy a saját neméhez vonzódik...:(

Igen, először mindenki nevet rajta, de légyszi most ne ilyen kommentek jöjjenek:)

2013. nov. 20. 21:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes...nekem volt egy kapcsolatom, amiben a sracrol időközben kiderült hogy csokolozott nem is egyszer egy bizonyos pasival, de tobb nem volt köztük, nem is tudta volna megtenni, de a tobbi pasit aki jol nez ki is ugyanúgy megnézi mint a jo csajokat...

Van bennük valami plusz, többnyire értenek a divathoz, sokkal megertobbek tobb szempontból (meleg ismeroseimbol kiindulva )

De attol függetlenül a 21. Században mar sokkal elfogadottabak es többen vannak a metroszexualisok, akik ugye nagyon adnak a kulsejukre, de nem melegek... Es a tobbseguk nekem nagyon bejön! (Félreértés ne essék NEM a "pavakra" gondolok, hanem igényes-nem egyenlő a penzzessel- ferfiakra)

Kérdésre válaszolva (átlag) jobban néznek ki, igényesek, megertoek, kedvesek, es nem félnek véleményt nyilvánítani-ezek a tulajdonságok tehetik oket számodra vonzónak oket:) szerintem nincs vele semmi baj

2013. nov. 20. 21:30
 2/6 anonim válasza:
65%

Férfiként kezdek félni a melegek többségétől. Ne értsetek félre nem ítélem el őket, tudom, hogy nem rajtuk múlik stb. De egyre több a meleg és ez fura, na mind1.

A kérdésre a válasz, talán a véletlen műve, vagy a melegek kisugárzása, viselkedése bejön neked és emiatt vonzódsz hozzájuk.

2013. nov. 21. 00:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Miért van az, hogy akikkel életemben randiztam, a feléről kiderült, hogy leszbikus?
2014. febr. 22. 14:10
 4/6 A kérdező kommentje:

Ez egy jó kérdés kedves utolsó!:)

Úgy tűnik valami rosszul van kódolva bennünk:/

2014. febr. 24. 12:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Azért mert jóval több meleg van,mint amennyire becsülik.10%ra becslik,de ennél a valós arány jóval nagyobb lehet.
2014. márc. 7. 16:08
 6/6 anonim válasza:
Kedves 2. :)Melegek mindig voltak, nincsenek többen, mint régebb, csupán elfogadottabb a helyzetük ezért bátrabban vállalják fel, hogy melegek. Kérdező, ugyanígy vagyok, talán ez azért van, mert azáltal, hogy felvállalták, hogy melegek, nyiltabbak is lettek, ergo érdekesebb velük beszélgetni, megértőbbek stb.
2017. febr. 19. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!