Miért van, hogy egy hetero lány a homoszexuális fiúkhoz vonzódik? (nem direkt van! )
Ez a srác az 5. az életemben, aki megtetszik és végül kiderül, hogy a saját neméhez vonzódik...:(
Igen, először mindenki nevet rajta, de légyszi most ne ilyen kommentek jöjjenek:)
Érdekes...nekem volt egy kapcsolatom, amiben a sracrol időközben kiderült hogy csokolozott nem is egyszer egy bizonyos pasival, de tobb nem volt köztük, nem is tudta volna megtenni, de a tobbi pasit aki jol nez ki is ugyanúgy megnézi mint a jo csajokat...
Van bennük valami plusz, többnyire értenek a divathoz, sokkal megertobbek tobb szempontból (meleg ismeroseimbol kiindulva )
De attol függetlenül a 21. Században mar sokkal elfogadottabak es többen vannak a metroszexualisok, akik ugye nagyon adnak a kulsejukre, de nem melegek... Es a tobbseguk nekem nagyon bejön! (Félreértés ne essék NEM a "pavakra" gondolok, hanem igényes-nem egyenlő a penzzessel- ferfiakra)
Kérdésre válaszolva (átlag) jobban néznek ki, igényesek, megertoek, kedvesek, es nem félnek véleményt nyilvánítani-ezek a tulajdonságok tehetik oket számodra vonzónak oket:) szerintem nincs vele semmi baj
Férfiként kezdek félni a melegek többségétől. Ne értsetek félre nem ítélem el őket, tudom, hogy nem rajtuk múlik stb. De egyre több a meleg és ez fura, na mind1.
A kérdésre a válasz, talán a véletlen műve, vagy a melegek kisugárzása, viselkedése bejön neked és emiatt vonzódsz hozzájuk.
Ez egy jó kérdés kedves utolsó!:)
Úgy tűnik valami rosszul van kódolva bennünk:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!