A lányok miért nem képesek vonzódni az alacsony, vékony fiúkhoz? Ennyire ösztönös lenne ez náluk?
"ennyire felszíes világban élünk,....én marha meg a ronda lányoknak is esélyt adtam"
még jó, hogy te nem vagy felszínes kicsit sem.
Szerintem a nőknél inkább számít az arc, ha a külsőt nézzük. Én pl. nem vagyok sem nagydarab, sem vékony (178 cm 75kg). Kicsit izmos is vagyok, nem csak zsír van rajtam, ennek ellenére túl nagy sikereim nem voltak nőknél.. bár szerintem az arcom sem ronda, de nem vagyok jóképű, távolról sem. Ellenben 1-2 haverom akik nagyon vékonyak (175 cm 65kg), viszont jóképűek sokkal sikeresebbek a nőknél. Persze lehetne mondani, hogy mert biztos ők jobbak a csajozásban és ehhez a külsőnek semmi köze.
De ezt is meg tudom cáfolni, mert többször is volt már rá példa, hogy lányok kezdeményeztek és nyomultak az egyik srácra...
Szóval lényeg, h sztem a legtöbb nőnél az arc számít és nem a testalkat. Persze vannak akik utálják a vékony alkatúakat és semmi pénzért nem járnának velük, de ugyanígy van fordítva is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!