Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet valakit poénból annyira...

Lehet valakit poénból annyira megbántani, hogy az illető után hozzám se szól?

Figyelt kérdés

Pár napja pont ez történt velem. Viccből mondtam az illetőnek valamit, erre teljesen felkapta a vizet. Nem is értettem, hisz hülyéskedtünk végig. És ilyeneket mondott nekem, hogy többet nem fog keresni, most legalább megszabadulok tőle meg hasonlóak. Azt hittem viccnek szánja...de azóta már eltelt több nap. És én bocsánatot kértem tőle, elmagyaráztam, hogy véletlenül se akartam megbántani semmivel. Ezt írtam neki...és olvasta és még válaszolni se válaszolt. Aztán megkérdeztem pár nap múlva, hogy még mindig haragszik-e, amire szintén nem érkezett még válasz se. Létezik, hogy egy ártatlan megjegyzés miatt, valaki ennyire eltávolodik az embertől, miközben előtte órákon keresztül beszéltek?

Tegyük hozzá, hogy én nem nyomultam, mindig vártam amíg ő jelentkezik nálam, mert biztosra akartam menni, hogy ő is keresi a társaságomat. És akkor hirtelen ez..?!

Köszönöm előre aki megért és tud segíteni, minden véleményt szívesen fogadok, mert annyira tanácstalan vagyok

L18

2014. febr. 6. 19:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mit mondtál neki? Mert az sem mindegy.
2014. febr. 6. 19:07
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha parasztságokkal poénkodsz, ne csodálkozz. A bunkóság nem humoros.
 3/11 anonim ***** válasza:
még mennyire h lehet....
 4/11 anonim ***** válasza:
Lehet ami neked poén volt, vagy csak viccelni akartál az a másiknak durva sértés volt. Igen, elképzelhető, hogy annyira megbántottad, hogy inkább nem kér belőled.
2014. febr. 6. 19:11
 5/11 A kérdező kommentje:

Azt mondtam neki, hogy "akkor ezek szerint egy darabig nem szabadulok meg tőled..."

Én ezt úgy értettem, hogy örülök neki...de ő teljesen félreértette. És már így is megalázkodtam, hogy írtam neki 2x, amire nem válaszolt.

2014. febr. 6. 19:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Ezek szerint nincs valami nagy önbizalma, ha ezt ennyire magára vette. Persze nem mindenki érti a poént, ezek szerint ő az a típus, akinek az ilyen poén nem jön be. Akivel nagyon jóban vagyok szoktam viccből szemétségeket mondani neki, de ő tudja, hogy csak viccelek, szóval nem szokott probléma lenni ebből.
2014. febr. 6. 19:14
 7/11 anonim ***** válasza:

2 verzió van vagy csak szórakozik veled ami elég rossz vicc lenne most már

vagy érzelmileg tényleg ilyen gyenge és ezt hozta ki belőle ezt embere válogatja.

2014. febr. 6. 19:21
 8/11 A kérdező kommentje:
Szeretnék kezdeni beletörődni, hogy itt a vége. De még várom a csodát
2014. febr. 6. 19:21
 9/11 anonim ***** válasza:

Amúgy mennyire voltatok jóban? Évek óta jó barátságban voltatok, vagy most ismerted meg?

Mert az 1. esetben elég fura a reakciója és érthetetlen, a 2. esetben azért talán még nem voltatok elég jóban ahhoz, hogy ilyennel viccelődj vele. Egy új ismeretségnél még "fel kell mérni", hogy meddig lehet elmenni a másikkal a viccelődésben, mert bizony rosszul is elsülhet. Legközelebb figyelj erre jobban.

2014. febr. 6. 19:25
 10/11 A kérdező kommentje:

most ismerkedtünk.

de ő ilyeneket mondott mindig nekem:

gyökér, b@lf@2z, dedós (mert ugye kemény 1 évvel idősebb)

szóval én több mindent kaptam tőle ilyen értelemben

2014. febr. 6. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!