Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek rájönne, hogy nem...

Szerintetek rájönne, hogy nem véletlen volt? Többi lent.

Figyelt kérdés

Van egy srác aki tetszik de lehet, hogy van barátnője ezt szeretném megtudni . Nem vagyunk nagyon beszélő viszonyban egyszer beszéltem vele, akkor is csak a háziról. Arra gondoltam, hogy megkérdezném(facebookon), hogy „Hogy van a barátnőd” és akkor megvárnám a választ, aztán ha jött akkor írnám hogy jaj bocs ne haragudj rossz helyre ment tesómtól akartam ezt kérdezni ne haragudj. De ha esetleg tudtok valami jobb ötletet azt is szívesen venném.Előre is köszönöm a válaszokat!

17/L

2014. febr. 4. 18:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha kicsit sem hasonlít a neve a tesódéhoz akkor igen, ha nincs tesód akkor is. Mi lenne ha egy olyan embert kérdeznél meg aki ismeri, és te is ismered, azaz egy közös ismerőst.
2014. febr. 4. 19:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez egy jó ötlet csak vezesd fel mert véletlenül nem lehet megnyitni egy facebook chat ablakot és utána még véletlenül írni is rá szóval előbb beszélgess vele és valami abszolút nem közel álló téma közben tedd ezt fel .
2014. febr. 4. 19:02
 3/6 anonim ***** válasza:
mi lenne ha szimplán csak elkezdenél beszélgetni vele? :O :D akkor úgy is kiderülne
2014. febr. 4. 19:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Én tuti kiröhögnélek ilyen béna húzás után. Ha már az egyik ember ismerkedni akar, akkor írjon rá normálisan és beszélgessenek.
2014. febr. 4. 19:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi az öszinte válaszokat. :D Lehet, hogy tényleg nam a legjobb ötlet így. :D Azzal, hogy írjak neki szimplán az a baj, hogy nem vagyunk beszélő viszonyban és nem tudom, hogy mit írhatnék neki. :(
2014. febr. 4. 20:19
 6/6 A kérdező kommentje:

Ja és bocsi az első válaszolonak :

Sajnos olyan közös ismerősünk nincs akivel olyan jóban lennék, hogy ezt meg tudjam tőle kérdezni.

2014. febr. 4. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!