Hogyan ismerkedhetnék meg úgy egy fiúval, hogy ne legyen kínos egyikőnk számára se?
Van egy két osztállyal felettem járó srác a suliban, akivel a folyosón és az aulában elég gyakran pillantgatunk egymás felé. Ha nem csak véletlen volt, akkor volt olyan eset is, hogy kifelé menet (még a suliban) éppen vettem fel a sapkámat, aminek fülek vannak a tetején, és amikor felnéztem rá, láttam, hogy elmosolyodott ennek láttára. Amikor elmegy mellettem, akkor meg vagy a szemembe néz, vagy látványosan mellém (mindkét irányba elnéz mellém, de nem rám). Állítólag amikor beteg voltam, és otthon maradtam, akkor sokszor pillantott a barátnőim irányába, aztán óvatosan körbe, mintha valakit keresne.
Barátnője is van/volt, bár sosem láttam együtt őket az iskolában. Viszont volt egy olyan nap, amikor szünetekben csak az aulában ült, lehajtott fejjel; látszott rajta, hogy bántja valami. Ellenben ha ez nem annak a jele volt, hogy szakítottak, akkor szó sem lehet róla, hogy bepróbálkozzak nála. Nem szeretnék gerinctelen lenni.
Az egyik kérdésem az, hogy ebből szerintetek lehetne valami? A másik pedig az, hogy ha igen, akkor hogy kerülhetnék a közelébe? Két lány osztálytársa a közös ismerősünk, valamint pár végzős srác, de mindannyiukkal csak köszönőviszonyban vagyok. Szünetekben meg lehetetlen dolog a közelébe férkőzni, mert mindig olyan helyen van, ahol legalább két tucat ember vonul/bandázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!