Hol ismerkedhetnék?
Figyelt kérdés
Budapest és környéke, nem vagyok egy király ember..se külsőleg se belsőleg de úgy érzem én is lehetek boldog és meg is érdemelném nem merek ismerkedni lehet ez a fő probléma :S 18/L2013. dec. 22. 14:54
2/8 anonim válasza:
Ha nem pesti volnál akkor beszélgethetnénk is.
3/8 anonim válasza:
Ez aztán önbizalomhiány a javából... " nem vagyok egy király ember..se külsőleg se belsőleg"
Iskolában? Bálokban? Bulikban? Utcán?
4/8 A kérdező kommentje:
de nem kellek senkinek suliba mégis mit csináljak? ,,rámászhatok" valakire de lekoptatnak és mondják,h csúnya vagyok.. buliba még részegen se kellek senkinek .. vicc..
2013. dec. 22. 14:59
6/8 anonim válasza:
kuldj egy kepet
ha visszairok,oke ha meg nem akkor nem.
8/8 anonim válasza:
Menj el korizni, ott oda lehet csapódni egy társasághoz valahogy. Csak akkor van gáz ha rákérdeznek, hogy kivel vagy. :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!