Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Sokat várok el? Lehet így...

Sokat várok el? Lehet így párt találni?

Figyelt kérdés

Nő vagyok, húszas éveim elején, tehát még eléggé fiatalka.

A párkeresésben nem volt soha gondom, de úgy igazán megfelelővel nem nagyon találkoztam. Most van valaki, akivel együtt vagyok, de nyilván nem tudhatom előre, hogy ez meddig fog tartani, főleg, hogy a jövőre nézve (ami azért nekem nagyon fontos) nem egyeznek meg teljesen az elképzeléseink- itt most hosszú távú tervekre gondolok, amik nem 5, inkább 10 év múlva valósulhatnak meg, mint család, gyerekek, ilyesmi.

Vannak elvárásaim a másikkal szemben, persze, többnyire belső tulajdonságok, képességek, ilyesmi, amiket én magam is tudok nyújtani, többet nem is várok el, és külsőleg is fontos, hogy meglegyen a vonzalom. De a jelek szerint nehéz olyat találni, akinél minden rendben van. Merthogy nekem is vannak hibáim, amikkel a másiknak együtt kell(ene) élnie, és ha mondjuk az illető hibái összeegyeztethetetlenek az enyémmel, vagy ha nem tudja tolerálni őket, akkor hiába lenne ő a főnyeremény, kettőn áll a vásár...

Konkrét elképzelésekkel/elvárásokkal a másik emberről, konkrét tervekkel a jövőre nézve, egy huszonéves fiatal lánynak (aki ismételten, nem vár el többet, mint amit maga is adni tud) van esélye normális férfit találnia? Mármint, a mai világban, mert tudom, nagyon sokan, főleg a korosztályomban (20-25) inkább egyéjszakásokra és kalandokra hajtanak, és "élni" akarnak, bár szerintem "élni" nem feltétlenül úgy kell/lehet, hogy mindig mással...

Inkább véleményekre és tapasztalatokra vagyok kíváncsi, amiket nagyon megköszönök így előre is! :)

üdv: Timi.

2014. febr. 3. 20:22
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
köszönöm ASOT! :)
2014. febr. 3. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!