Fiúk! A nagyon vékony lányok is nézhetnek ki jól, lehetnek szexik? Az ilyen már túl sovány?
leginkább a második képen látszik, hogy mennyire vékony, én is ilyen vagyok. sőt, igazából szerintem én még ennél is vékonyabb vagyok, ráadásul nekem a mellem sem ekkora, hanem nagyon kicsi.
vagy ez: [link]
habár ő már nálam is vékonyabb.
úgy érzem nincs semmi alakom, de csomó barátnőm ilyen akar lenni, tökre nem normálisak. én még strandon is feszélyezve érzem magam. csípőcsont, kulcscsont, alsó bordaív, mind látszik.
szóval szerintetek az ilyen lányok jól néznek ki? mert hát a fiúk ugye azt szeretik, ha egy lányon van mit fogni. mondták már, hogy jól nézek ki, meg ilyenek, de igazából el se tudom hinni.
u.i.: ne mondjátok, hogy hízzak, mert nem olyan könnyű! és azt se mondjátok, hogy nincs olyan, hogy nem lehet. én próbálok.
köszi: 19/L
köszönöm a támadást, kedves 9-es! (lehet, hogy nem annak szántad, de én annak érzékeltem)
hogy mi a célom a kérdéssel? hogy megtudjam, így, anonym, hogy a fiúk mit gondolnak a vékony lányokról. biztos volt már ilyen kérdés, de most megint más emberektől kaptam választ. mert hát mégse mehetek oda utcán idegenekhez, vagy akár ismerősökhöz, hogy héé szerinted is túl vékony vagyok? ezért jobb itt megkérdezni. és miért lenne az a célom, hogy felszedjek valakit. hiszen nem is a saját képeimet tettem fel, csak általánosságban a vékony lányokról kértem általános véleményt.
önbizalomnövelés nem cél, maximum egy kis megnyugtatás, hogy mégse vagyok olyan reménytelen eset. lehet akár elviselhetetlen a jellemem (habár még nem mondták), de ezzel a kérdéssel nem is fogom megtudni, hiszen ez a kérdés csak a külsőre irányul. és a belső értékek a fontosak blabla mellett igen is fontos, hogy egy fiú/lány hogy néz ki, mert akkor hogy alakul ki a vonzalom? mi alapján tetszünk meg egymásnak? szólítjuk le egymást? a testalkat az, ami pont közre játszik. (a másik az arc, ami nyilván nagyobb részben, de azt nem fogom ide kitenni. és számít az összhatás, kisugárzás, meg még sok más, de azt most hagyjuk.)
tehát a célom ezzel a kérdéssel, mint már mondtam, hogy megtudjam mit gondolnak az éppen ezt a kérdést olvasó fiúk a vékony lányokról :)
és próbálkozok a hízással. most épp eszek. csak hogy tudd :D
nekem mindig is ilyen volt az ideális lány. pedig én kimondottan erősebb testalkatú fiú vagyok. viszont! akibe beleszerettem az általában "normális" esetleg húsosabb, mellesebb kategória volt. és egyiknél se a testalkata számított, hanem maga a lány! :-)
a külsőd miatt biztos nincs panaszra okod, te ilyen vagy, sokan mindent megadnának érte, hogyha ehetnének, amennyit akarnak, és mégse változna a külsejük. nekem is van ilyen ismerősöm. napi 3szor eszik mekiben, vagy kingben, és semmi se marad rajta. ő, csak hogy legyen melle, csináltatta.... de ez nem követendő, nekem speciel jobban tetszett kis cicivel, az jobban illett a testalkatához. neked is szép lehet, ha minden mindennel arányos! :-D
"köszönöm a támadást, kedves 9-es! (lehet, hogy nem annak szántad, de én annak érzékeltem) "
persze hogy annak vetted, mert nő vagy. ebből következik, hogy nincs önbizalmad és mások véleményétől függ az életed. ezt igazolja a kérdésed is.
az viszont biztos, hogy egy kritika előrébb mozdít még akkor is, ha most nem tetszik. attól nem leszel jobb ember, hogy pár kanos legény ígérget itt neked, csak attól ha elkezdesz rendesen sportolni, enni és egészséges életviteled lesz.
"miért lenne az a célom, hogy felszedjek valakit. hiszen nem is a saját képeimet tettem fel, csak általánosságban a vékony lányokról kértem általános véleményt. "
feltételezem nem azért kérdezed ezt, mert gulyást akarsz főzni, hanem mert szeretnél egy olyan férfit akinek te tetszel, ezért felderíted a terepet, milyenek az esélyeid.
"önbizalomnövelés nem cél, maximum egy kis megnyugtatás, hogy mégse vagyok olyan reménytelen eset. "
mindegy minek hívod.
"a belső értékek a fontosak blabla mellett igen is fontos, hogy egy fiú/lány hogy néz ki, mert akkor hogy alakul ki a vonzalom? "
magyarul te is felszínes vagy, mert fontosabb neked ez, mint az, hogy milyen ember vagy.
és egy felszínes ember nem szokott fejlődni, csak kompenzálni. például ilyen kérésekkel.
nem bántatni akarlak ,van így is elég bajod. csak számíts rá, hogy ennek következményei vannak. nem azt mondom, hogy ne érdekeljen a külsőd, hanem hogy megoldásokat keress kifogások helyett, és hogy a külső múlandó mint azok a kapcsolatok is, amiket az alapoz meg.
"összhatás, kisugárzás" - egy tapsztalt férfi tudja hogy ezek mit jelentenek egy (felszínes) nőnek.
"és próbálkozok a hízással. most épp eszek. csak hogy tudd :D"
ennél kicsit többről szól a dolog. mindegy.
így összességében én fölöslegesnek találom a tanácsadást, mert te nem változni akarsz, hanem hozzád hasonló igénytelen fiúkat találni.
sok szerencsét.
támadásnak vettem, mert az volt. ez is. vagy csak éppen kötekedős kedvedben vagy. vagy mindig ilyen vagy.
nincs önbizalmam. tényleg. de neked biztos olyan nagyon sok van, ha már mindent jobban tudsz.
és ha észrevetted volna, kb. pont annyian írták, hogy tetszik nekik, mint hogy nem.
a belső értékek MELLETT
(véletlenül elküldtem)
szóval a belső értékek mellett, de ezt a szót nyilván nem vetted észre, mert nem akartad. és szerinted akinek számít a külső, az már felszínes. ezt pont azok szokták mondani, akik rondák. ha már te ismeretlenül ítélkezel, akkor én is.
és nem tanácsadást kértem. hanem véleményt.
köszönöm a "tanácsadást"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!