Fiúk! A nagyon vékony lányok is nézhetnek ki jól, lehetnek szexik? Az ilyen már túl sovány?
leginkább a második képen látszik, hogy mennyire vékony, én is ilyen vagyok. sőt, igazából szerintem én még ennél is vékonyabb vagyok, ráadásul nekem a mellem sem ekkora, hanem nagyon kicsi.
vagy ez: [link]
habár ő már nálam is vékonyabb.
úgy érzem nincs semmi alakom, de csomó barátnőm ilyen akar lenni, tökre nem normálisak. én még strandon is feszélyezve érzem magam. csípőcsont, kulcscsont, alsó bordaív, mind látszik.
szóval szerintetek az ilyen lányok jól néznek ki? mert hát a fiúk ugye azt szeretik, ha egy lányon van mit fogni. mondták már, hogy jól nézek ki, meg ilyenek, de igazából el se tudom hinni.
u.i.: ne mondjátok, hogy hízzak, mert nem olyan könnyű! és azt se mondjátok, hogy nincs olyan, hogy nem lehet. én próbálok.
köszi: 19/L
ez már túl sovány, sokaknak a sovány lányokról az jut eszükbe hogy anorexia, lelki betegség stb.... a kicsit teltebb lányokról nincsenek ilyen feltételezésük az embereknek
nekem ezek túl vékonyak, lehetnek ők is szexik, de annyira sosem lehetnek vonzók mint egy normál alkatú lány
nem tetszik ez az alkat
vékony
nem mernék vele közösülni mert félnék összetöröm
ez az én véleményem de egy ilyen fogpiszkáló huszár tuti bátran rád vetné magát
25f
mivel midnenkinek más az ízlése, így biztos akad olyan, akinek ez is tetszik.
a kérdés az, hogy mi a célod a kérdéseddel, és ha az, hogy felszedj valakit, akkor eddig miért nem sikerült?
önbizalomnövelés magány ellen? csak nem elviselhetetlen a jellemed? vagy nem jársz sehová?
nem feltétlenül várok ide választ, elég ha magadban elgodnolkodsz ezen és őszinte vagy magadhoz.
a legtöbb lány felszínes és a külsejével próbálja ellensúlyozni a belső hiányosságait.
és egyetértek azzal, ak iszerint lehet hízni akkor is ha csontos alkat vagy. az más kérdés, hogy kellenek hozzá lehetőségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!