Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! A nagyon vékony lányok...

Fiúk! A nagyon vékony lányok is nézhetnek ki jól, lehetnek szexik? Az ilyen már túl sovány?

Figyelt kérdés

[link]

leginkább a második képen látszik, hogy mennyire vékony, én is ilyen vagyok. sőt, igazából szerintem én még ennél is vékonyabb vagyok, ráadásul nekem a mellem sem ekkora, hanem nagyon kicsi.

vagy ez: [link]

habár ő már nálam is vékonyabb.

úgy érzem nincs semmi alakom, de csomó barátnőm ilyen akar lenni, tökre nem normálisak. én még strandon is feszélyezve érzem magam. csípőcsont, kulcscsont, alsó bordaív, mind látszik.

szóval szerintetek az ilyen lányok jól néznek ki? mert hát a fiúk ugye azt szeretik, ha egy lányon van mit fogni. mondták már, hogy jól nézek ki, meg ilyenek, de igazából el se tudom hinni.

u.i.: ne mondjátok, hogy hízzak, mert nem olyan könnyű! és azt se mondjátok, hogy nincs olyan, hogy nem lehet. én próbálok.

köszi: 19/L

2014. febr. 2. 19:21
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
nekem személy szerint pont ezek tetszenek
2014. febr. 2. 19:22
 2/23 anonim ***** válasza:
az első undorító vékony második se olyan vastag....de igen hízzál én fiú vagyok 60+kg voltam edzés előtt most 70kg lehet hízni...és nem voltam hízásra hajlamos
2014. febr. 2. 19:23
 3/23 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, nagyon sovány. Félnék ránehezedni szex közben.
2014. febr. 2. 19:24
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szexi lehetsz... Van sajat keped?
2014. febr. 2. 19:25
 5/23 anonim ***** válasza:

ez már túl sovány, sokaknak a sovány lányokról az jut eszükbe hogy anorexia, lelki betegség stb.... a kicsit teltebb lányokról nincsenek ilyen feltételezésük az embereknek

nekem ezek túl vékonyak, lehetnek ők is szexik, de annyira sosem lehetnek vonzók mint egy normál alkatú lány

2014. febr. 2. 19:27
 6/23 anonim ***** válasza:

nem tetszik ez az alkat

vékony

nem mernék vele közösülni mert félnék összetöröm

ez az én véleményem de egy ilyen fogpiszkáló huszár tuti bátran rád vetné magát

25f

2014. febr. 2. 19:28
 7/23 anonim ***** válasza:
Nem igazán tetszetős... Persze ha megvan a vonzalom, akkor nem lenne akkora akadály.
2014. febr. 2. 19:32
 8/23 anonim ***** válasza:
76%
Elég vékony, de nem tűnik anorexiásnak, csak vékonynak. Csúnyán foglamazok, de inkább egy ilyen mint egy bálna. Előbbivel könnyen meg tudok barátkozni, utóbbival mindig az járna a fejemben, hogy vannak nála sokkal jobb testű lányok is. Meghalok inkább egyedül, mint kettesben egy bálnával. Elnézést kérek a túlsúlyos lányoktól, privátban kioszthattok!
2014. febr. 2. 19:39
 9/23 anonim ***** válasza:
0%

mivel midnenkinek más az ízlése, így biztos akad olyan, akinek ez is tetszik.

a kérdés az, hogy mi a célod a kérdéseddel, és ha az, hogy felszedj valakit, akkor eddig miért nem sikerült?

önbizalomnövelés magány ellen? csak nem elviselhetetlen a jellemed? vagy nem jársz sehová?

nem feltétlenül várok ide választ, elég ha magadban elgodnolkodsz ezen és őszinte vagy magadhoz.

a legtöbb lány felszínes és a külsejével próbálja ellensúlyozni a belső hiányosságait.

és egyetértek azzal, ak iszerint lehet hízni akkor is ha csontos alkat vagy. az más kérdés, hogy kellenek hozzá lehetőségek.

2014. febr. 2. 19:45
 10/23 Beniy ***** válasza:
Már hogyne lehetnének szexik! :) Semmi gond nincs ezzel, csak érezd jól magad! :)
2014. febr. 2. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!