Férfiak! Miről beszélgettek a nővel aki tetszik? Mi az amiről biztos nem?
Figyelt kérdés
2014. febr. 1. 14:18
1/6 anonim válasza:
Exekről biztos nem, de bármiről lehet, attól függően hogy milyen ember.
2/6 Daloló bundagáz válasza:
Bármiről ami kölcsönösen jó téma,kivéve a politika mert az mocskosabb a szextől is...
3/6 A kérdező kommentje:
És akinek elmesélitek az exeket meg a csalódásokat?az minek számit?
2014. febr. 1. 14:28
4/6 anonim válasza:
Bocs, hogy nőként válaszolok, de én is randiztam már olyan fiúval, aki egész végig arról beszélt, hogy ilyenek meg olyanok voltak az exei(lehordta őket mindennek). Szóval ha erről beszél, még simán lehet, hogy tetszel neki, csak az ilyennel sztem nem érdemes kezdeni...
5/6 A kérdező kommentje:
nagyjából arról beszél hogy hogyan cseszett rá ...szerintem inkább barátokkal beszél az ember ilyesmiről?nem?
2014. febr. 1. 15:06
6/6 anonim válasza:
Hát most lehet hogy bunkó leszek de én hagyom hogy beszéljen és igy átgondolom miről szabad és miről nem pl nem beszélek vadulós estékről egy visszahuzodó csajnak
de egy vadulosnak igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!