Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Megpróbáljam? 14/F (többi lent)

Megpróbáljam? 14/F (többi lent)

Figyelt kérdés

Hosszú sztori:

Van egy lány aki nagyon régóta tetszik nekem, és nemrég bevallotta hogy én is tetszem neki.Viszont már volt neki 3 pasija, az utolsó kb.4 hónapig.Még azt is megmondta hogy még 5 embernek tetszik, de azt mondja hogy "csak a haverjai".Egy barátom mondta hogy látta egy nála 4-évvel idősebb(18) fiúval kézenfogva sétálni, de ő tagadta hogy csak a "haverja".Már nem tudom hogy megpróbáljam vagy csak szórakozik velem.Nekem őszinték az érzéseim iránta!

2014. jan. 31. 16:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

14 évesen már három pasija volt?! Az not bad..

Ribizlilekvár-szagot érzek.

2014. jan. 31. 16:50
 2/10 anonim válasza:
Szerintem hagyd ott és keress egy másik lányt. Én biztos hogy nem próbálnám, ha 14 évesen 3 pasija volt.
2014. jan. 31. 16:52
 3/10 anonim ***** válasza:

úgy érted ahogy 4 hónap alatt 3 pasi?

szerintem mindenképp hagyd mert csak összetörné a szíved ha beleszeretnél

2014. jan. 31. 16:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Kerüld az ilyet, felesleges időt pazarolni is rá.
2014. jan. 31. 17:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha képes vagy elfogadni, hogy egyszer mindennek vége szakad, tehát képes vagy/leszel elfogadni, hogy nem tart örökké, akkor menj bele. Valamikor el kell kezdeni. Persze nagyon fáj a csalódás, a szakítás meg egyéb, de ez is a tapasztalás része, egyik sem halálos. És ha van egyébként kellő elfoglaltságod, hobbid, más is le tudja kötni a figyelmed és nem vagy érzelmileg szélsőséges fajta, akkor vágj bele. Az érzések mindig őszinték, legfeljebb csak pillanatnyiak, rövid időre szólnak, annyi minden tud változni az ember életében, miért ez ne tudna.
2014. jan. 31. 17:03
 6/10 anonim ***** válasza:

Utolsó - a tapasztalat oké, de itt egyértelműen előrelátható mi lesz; összejön vele, miközben a csaj 2-3 emberrel minimum csalja és tesz magasról az egészre.

Tart az egész 2 hétig, utána meg marhatja majd magát, hogy mit csinált rosszul.

2014. jan. 31. 17:05
 7/10 anonim válasza:
Inkább felejtsd el!
2014. jan. 31. 18:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Felesleges idő pazarlás
2014. jan. 31. 19:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Sokféle lekvár van, pont a ribizlilekvár kell neked?:D
2014. jan. 31. 19:43
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Valószínűleg nem megyek bele a dologba!
2014. febr. 1. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!