Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megpróbáljam visszaszerezni vagy hagyjam a fenébe?
Kb fél éve nagyon rossz volt a párkapcsolatunk, ő is és én is tehettem róla. Ő próbált rajta javítani, de én nagyon elhidegültem. Sokszor megígértem, hogy változtatok, akkor pár napig jó volt, aztán megint rossz..
2 napja szörnyen összevesztünk, olyan dolgot tettem, amiért nagyon szégyellem és gyűlölöm magam.
Ez volt a pont az i-re, teljesen kiszeretett belőlem. Nem akar engem.
Most azt mondja, hogy soha többet nem akar velem kapcsolatot, teljesen reménytelen, stb.
Ez nagy pofon volt számomra és most tényleg megváltoztam.
Arra gondoltam, hogy pár nap múlva ráírok fb-on, mintha nem ismernénk egymást, ismerkedni szeretnék vele.. Mindent elölről kezdenénk, tiszta lappal, mintha egy új kapcsolat lenne. Aztán majd pár hét múlva 1. randi meg iyenek..
Tényleg megváltoztam, soha nem fogok úgy viselkedni, nagyon szeretem őt. Viszont most se velem se mással nem akar kapcsolatot..
Szerintetek sikerülhet? Én ebbe nem tudok beletörődni..
Részemről menne, hogy új lappal kezdjük, nem gondolnék a régi rossz dolgokra. Szerintem neki is menne, látná, hogy megváltoztam.
Csak vajon belém szeret-e újra? (Többször újraélesztettük már a szerelmünket, de nem ápoltuk..)
De én nem ilyen vagyok! Nem tudom, mi történt velem, a kapcsolatunk elején sem olyan voltam, mint nemrég.
Én nem ez vagyok, tényleg nem tudom mi ütött belém, ráadásul ennyi időn keresztül.
Szóval nem megváltozni akarok, hanem visszaváltozni... Én nem ez vagyok..
Igazából nem tudom miért, de úgy éreztem, hogy bármit megtehetek, nem értékeltem őt, nem gondoltam bele, hogy vajon mit érez.
Most már mindent értek, észhez tértem. Csak ez most kevés.
Ha még egyszer úgy viselkednék, saját magam ugranék ki az ablakon, ennyire komolyan gondolom a visszaváltozást..
Hát én eszméletlenül akarom, mert nélküle minden nagyon rossz. Mindent megtennék érte.. Fel sem tudom fogni, hogyan háríthattam a bújást, ölelést.. Most mindent megadnék 1 percért..
Mit gondolsz, el tudom érni, hogy akarjon és belém szeressen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!