Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megpróbáljam újrakezdeni vele vagy sem?
Szia!
Hosszú a kérdésed, de még hosszabb mese kéne róla, hogy meg lehessen érteni, hiszen 14 hónap elég sok idő. :)
Én azt tanácsolom neked így ennyiből, hogy találjatok ki közös programot, menjetek el szórakozni, gokartozni, vagy teniszezni vagy ha hideg van hozzá valami beltéri fallabda, de komolyan. A sport csodákra képes, nagyon szórakoztató. Vagy akár bowling.
Ha nem vagytok a sport híve, akkor egy otthoni filmezés, a legjobb ha vígjáték. És ami nagyon fontos, hogy sokat beszélj, legyél humoros.
Szóval azt tanácsolom, hogy vigyél változást a kapcsolatba! Mert lehet, hogy a monotonság miatt érzi úgy a párod, hogy nem szerelmes beléd csak szeret. Ha szórakoztok együtt, ketten kicsit, lehet jobbra fordul a helyzet. Azt írtad, hogy 1,5 hétig nem volt köztetek semmi testi dolog, nem hiszem, hogy ez rosszat jelentene (az "érdekesség" szóból ezt vettem le), hanem én úgy gondolom ilyennek lennie kell egy hosszú kapcsolatban, amikor egy kis időre hanyagolva van a szex.
Kívánok Neked sok sikert, remélem meg tudjátok oldani a helyzetet. Hiszen ehhez 2 ember kell.
Szia!
Második válaszadó vagyok.
Nagyon tetszik, hogy ennyire pozitívan állsz a dologhoz.
És nagyon kíváncsi vagyok, hogy később mire jutsz majd, ki tudja, hogy én is mikor kerülök ilyen helyzetbe, egyébként én 20/L vagyok. Nagyon szeretek ilyen dolgokról beszélgetni, és ha úgy látod nincs veszve a dolog, akkor van megoldás vagy legalábbis ötlet, amely akár megoldáshoz is vezethet. Lehet hogy a párod egy kicsit tényleg elbizonytalanodott, és egyelőre tényleg ez lenne csak a tanácsom, hogy változtassatok a mindennapokon és ezeken a komor novemberi napokon is kisüthet a nap. :) Ki kell szellőztetni a gondolatokat.
Szia!
Örüljetek egymásnak. Még szeretitek egymást,együtt vagytok. Ez jó.
Engem otthagyott a párom már 1,5 éve. Kb 300eFt-t költöttem a visszaszerzésére. Semmi.
1misi elég lenne a kivégzésére? Családi party lenne. Grill party.
Erre mondtam én mindenkinek,hogy ti nők öntörvényű ösztönlények vagytok,és csak mentek a saját hülye fejetek után.
Amikor bele voltál zúgva,akkor itt nyavalyogtál,hogy mivel lehetne javítani a kapcsolatotokon,most meg amikor már van új, akkor már nagy ívben lesz@rod.
Pont ezért találták ki anno a házasságot,mert ha majd elmúlik a szerelem,akkor a párok egymáshoz legyenek "kötve",és ne tudjanak szabadon kalandozni másfele. Csak hát ezt a mai ... nagy szabadelvű,feministapárti világunkban magyarázhatom orrvérzésig a sok vadmarhának.
2-es, 4-es vagyok. Tipikus férfi meggondolatlanság, hogy későn veszik észre, milyen érték van a kezükben. Neked ez így mindenképpen jó, és talán neki is, mert lehet egyszer egy olyan nő talál rá, aki tudja őt kezelni.
Sok sikert a továbbiakban! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!