Melyik lánynak felelek meg az ideálja vagyok? 19/F
Figyelt kérdés
Szeretem a kutyákat,az állatok a gyerekeket. Abortusz és állatkinzó ellenes vagyok,labradoros vagyok. családcentrikus. imádom focit,kosárt,autóversenyt és a kutyasportot.kedvenc zenéim: rap,hip-hop,dance,diszkos,bulizos,mulatos. filmek:sci-fi,trailer,akció,vigjáték,tanulságos,állatos és kutyás filmek,kaland,család,dráma,romantikus,2014. jan. 30. 19:50
2/9 anonim válasza:
Ja, majd akkor gyere, ha egy traliert is csináltál magadról.
3/9 anonim válasza:
Trailer? Hazudsz te szemít!! Azt sem tudod mit beszélsz! :D
4/9 anonim válasza:
Hát akinek a trailer a kedvenc film-műfaja, attól én már elalélok...
5/9 anonim válasza:
szóval majdnem mindenféle zenét szeretsz és szinte mindenféle filmet is :D
6/9 anonim válasza:
Egy biztos, ilyen szöveggel marketingesnek ne menj:D:D
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok választ. Bocsánat,de nem tudom mű fajt leirni normálisan,bárkivel meg esik D:
2014. jan. 30. 20:02
9/9 anonim válasza:
Őszinte leszek, a kutyát se érdekli, amit itt összehalandzsáztál magadról, ameddig nem vagy hozzá jóképű és/vagy pénzes.
Ha jóképú vagy és/vagy pénzes, akkor meg már megint csak másodlagosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!