Milyen szépet lehet mondani egy lánynak?
Figyelt kérdés
Légyszi segítsetek már kifogytam az ötletekből és azt kéri hogy mondjak neki valami aranyosat.2014. jan. 28. 17:58
1/8 anonim válasza:
Olyan vagy , mint nagymamam tv-je. Sotet es nagykepu.
2/8 anonim válasza:
Nem ismerjük a lányt, honnan tudjuk? Nem hiszem, hogy sablondumát kéne.
3/8 anonim válasza:
Igazán szépet csak szívből lehet mondani, ha olyat nem tudsz akkor ne is erőlködj. Sablonbókokat pedig csak tudsz magadtól is.
4/8 Mr. Truth válasza:
Legyél a csillagom! *.*
?
Este feljösz, reggelre eltűnsz! -_-"
5/8 anonim válasza:
Szép a szemed arcod csupa derű nem valami eredeti de hátha nem ismeri
6/8 anonim válasza:
Hülye csaj...
Ezt magadtól kéne,de csak őszinte bókokat,amit tényleg komolyan gondolsz!
F
7/8 anonim válasza:
Bók? Ohh. Hát... Szerintem ne mondj neki semmit. Egy szál rózsa és amikor odaadod neki akkor a kacsójára adj egy puszit. :) El fog olvadni tőle szerintem.
L (én is elolvadnék :P )
8/8 anonim válasza:
egy lány sem sablon.. hogy sablondumával levedd a lábával..azt mondd ami eszedbe jut amikor ránézel..ami a legjobban tetszik benne.. szivből jöjöjn és giaz legyen.. (az jópont ha megfogod ekzeit és mélyen a szemébe nézzel, lássa hogy komolyan is gondolod..bár ez egyértelmű :p )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!