Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk hogy a francba vagytok kepesek azt mondani egz lanynak hogy szeretitek azert h lefektessetek?
Figyelt kérdés
Najo most azert jofej is volt.
kulcsszavak:franc,szeret
2013. máj. 8. 23:56
1/16 anonim válasza:
Jó helyre írtad a kulcs szavakat. Azért mondják, mert néha ez a kulcs a puncihoz. A felszínes emberek fegyvere.
2/16 anonim válasza:
Sosem tettem. Ezután sem fogom. Lehet sok más dolgot mondani ahhoz hogy megfektessünk egy lányt. De a "szeretlek" szóval én nem dobálózom...
22FF
3/16 anonim válasza:
4/16 anonim válasza:
Ez csak egy szó. Egy szó ami széttárja a lábakat.
5/16 A kérdező kommentje:
de ez parasztsag:( nagyon becsapott egy pasi meg kb mindenki dobalozik ezzel.pf
2013. máj. 8. 23:59
6/16 anonim válasza:
Ha megmondja az igazat, akkor is lefekszik vele a lány? Mert ha igen, akkor felesleges lenne hazudozni.
Amúgy meg bújj bele egyszer egy fiú bőrébe és rájössz. Ha mi is akkor kapnánk szexet, amikor csak akarnánk, akkor nem kellene trükköznünk.
7/16 anonim válasza:
"kb. mindenki" - Mind a ~15 fő fiú, akit ismersz?
8/16 anonim válasza:
Kérdező, boccs....
De te a primitívségednek is köszönheted, hogy így jártál! Ennek ellenére én is elítélem az ilyen játszmákat
23F
9/16 A kérdező kommentje:
nemvagyok primitiv te agyas
2013. máj. 9. 00:43
10/16 anonim válasza:
Szóval, ha valaki azt mondja neked, hogy szeret, akkor lefekszel vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!