Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szabad ilyet mondani egy lánynak, mit szólna hozzá? (bővebben lent)
egy idézetből jött a kérdés szóval: " Mindig ott lesz egy nálad szebb lány, neked csak meg kell találnod azt
a fiút , akit ez nem érdekli."
Akkor ha azt mondanám neki: nem te vagy a legszebb de megtaláltad azt a fiút akit ez nem érdekli, nekem te vagy a legszebb!
Kicsit durva, vagy ha lehet hogy mondanátok szebben? esetleg mást/hasonlót?
Ezt nehogy mondd! Jézusom...:D
Egyszerűen mondd azt, hogy "Gyönyörű vagy." vagy azt, hogy "Te vagy az ideálom.".
Lehet, hogy kamu, vagy van ennél jobb szöveg, de amit kiírtál, el ne mondd neki, mert véged.:D Ezt nőként mondom.
vicces gyerek vagy te :DD
én elküldenélek a csába
Számomra te vagy a legszebb
ez miért nem elég? Vagy ki akarsz provokálni direkt valamit? Lásd, hogy mi a poénkodás határa?
:D Szerintem sem.! Ezzel megbánthatod,hogy 'nem te vagy a leggyöngyörűbb'-->ezt ha szereted/tetszik minek hozod fel?
Ha eszedbe jut előtte és kinyilvánítod,hogy nem a leggyönyörűbb nem szeretheted annyira-->ezt fogja érezni legalábbis.
DE! Ha szereted/tetszik,akkor számodra Ő a legtökéletesebb, és nem azt mondod neki,hogy 'engem nem érdekel,ha nem vagy szép'..:D Azért tetszik,mert számodra szép nem? Gondolkodj,ez bántó is lehet:)
Lányok magukra oké,én is így érzem,de ha ilyet kapnék alulértékelném magam,hogy biztos azt a csajt találja szebbenek akivel múltkor...
Ne mondd ezt.:)
Április 1. van vegyétek kicsit viccesre de köszönöm:) azért ilyet valóban nem mondanék egy lánynak, de látszik kivétel van #7 a megfelelő időben.
de az utolsó 5 szót bármikor:)
Szerintem nem durva, csupán őszinte.. Attól függ, a lány milyen típus!:)
De ez igaz fordítva is, talán úgy jobb: " én sem vagyok egy David Beckam, mégis itt vagyok egy ilyen szép lány mellett" (de a David B. csak egy példa)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!