Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a locsolóverset bármelyik lánynak el lehetne mondani vagy inkább csak a barátnőnek szokás, illik?
Figyelt kérdés
Pálinkás jó reggelt kívánok e háznak,
Főképp a dolgos szülők jól nevelt lányának!
Elmondom én gyorsan jövetelem célját:
Megöntözöm most a környék legszebb lányát.
Kívánok e háznak hát mindenből eleget,
Főképp békességet, egészséget és szeretetet!
2013. márc. 31. 05:06
1/6 anonim válasza:
Azt hittem durvább lesz, ebben semmi extra nincs.
Persze attól függ, mit értesz azalatt, hogy megöntözöd az apuka lányát, meg hogy mekkora darab az apuka.
2/6 A kérdező kommentje:
He-he :) öntözés alatt öntözést értek csak,nem nagy darab de szívósnak néz ki.
Csak barát a lány(még)
2013. márc. 31. 05:14
3/6 anonim válasza:
lehet utána az sem lesz
barátokkal nem szoktak járni a lányok
4/6 anonim válasza:
na jó
ha nem fontos a barátság, egy próbát mindenképp megér
de kezdhetsz úgy is, ha látod rajta hogy bejössz neki vagy a szemedbe mosolyog akkor valszeg bejösssz neki
6/6 anonim válasza:
én az előzők véleményével nagyon nem értek egyet! Próbálkozz csak be bátran! A lányok többsége nagyon is aranyosnak találja az olyan srácokat, akik kicsit a régi szokásnak illően egy nagyon kedves kis versikét mond és nem gangnam style-os versikét meg facebook-osat... Speciel én egy ilyennek jobban örülnék! És az apukák is szeretik az olyan srácokat, akik "tisztelettudóak" és ha elnyerted az apa tetszését, nyert ügyed van. (persze csak ha a lány is így gondolja). Úgyhogy hajrá! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!