Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak olyan pasik, akiknek...

Vannak olyan pasik, akiknek bejönnek a kövér lányok?

Figyelt kérdés

157 cm, 100 kg.

(Nem kell semmilyen fogyjál le komment, figyelembe sem veszem!)

2014. jan. 30. 18:37
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy szűz volt, de ne gondold azt, hogy nem fordult volna meg százszor is a fejében, hogy elmmegy prostihoz. Vagy csak egyszerűen szégyellte bevallani...

Amúgy ha fogyózáson törnéd a fejed, akár társulhatnánk is, mert én már több, mint 1 hónapja fogyókúrázok.

2014. jan. 30. 21:04
 32/54 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem nincs jogod megszólni a 200 kilós srácokat...

Plusz miért akarsz jó pasit? De komolyan... Kezdj magadhoz hasonló kaliberű férfiaknál, akkor lesz esélyed.

2014. jan. 30. 21:10
 33/54 anonim ***** válasza:
32%
hízzál még
2014. jan. 30. 21:20
 34/54 anonim ***** válasza:
32%
Zárójelben megjegyzem, nem szívesen vesznek fel munkahelyre kövér embereket. A hr-es dolga megfigyelni a jelentkezőket. Aki kövér, annak nincs akaratereje és kitartása, ilyen jellemű leendő kollégákat pedig nem sokan akarnak.
2014. jan. 30. 21:32
 35/54 anonim ***** válasza:
75%

Azért ne vonjunk le olyan párhuzamot, hogy aki kövér, annak nincs akaratereje és kitartása, ez erős sarkítás.

A fogyást egy csomó más dolog is befolyásolja, nem csak az akaraterő és a kitartás.

Persze, kényelmesen osztod te itt az észt, gondolom, te is természetesen vékony vagy, és még hírből sem tudod, hogy milyen egy fogyókúra...

2014. jan. 30. 21:45
 36/54 anonim ***** válasza:
40%

Nem én találtam ki, hanem a munkaadók és hr-esek. Komolyan, nagyon sok olyan kis dolog alapján vonnak le következtetéseket, amikre nem is gondolnánk.

Nem, nem vagyok természetesen vékony. Gimiben rajtam is volt jó 20 kiló plussz, a családom génjeiben is benne van kövérség, ez van.

De én tettem ellene, Mára már sportosan vékony vagyok. Épp ezért, jogosan osztom az észt. Mert le lehet fogyni ha az ember akarja, csak rinyálni és sírni természetesen sokkal egyszerűbb.

2014. jan. 30. 21:51
 37/54 anonim ***** válasza:
74%
ne hencegj semmivel
2014. jan. 30. 21:55
 38/54 anonim ***** válasza:
40%

Ha meg voltál hasonló élethelyzetben, pláne nem kellene kioktatnod a kérdezőt...

Egyébként érdekesnek találom ezt a jelenséget, hogy a valaha volt kövérek milyen előszeretettel oltogatják a még pocakos felebarátaikat. Ilyenkor gondolom valamiféle gőg, fennhéjázás és büszkeség egyvlege munkálkodik bennük... Meg persze azt hiszik, hogy ők gyújtanak világosságot a fejekben.

Roppant érdekes, tényleg.

2014. jan. 30. 22:01
 39/54 anonim ***** válasza:
51%
Nem oltogattam senkit, nincs benne semmi gőg és fennhéjázás. Pont azon akadtam fent, hogy a kérdező szólta meg a 200 kilós fiúkat. Na ez vall ostobaságra és fennhéjázásra.
2014. jan. 30. 22:06
 40/54 anonim ***** válasza:
Kérdező, leléptél?
2014. jan. 30. 22:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!