Vannak olyan pasik, akiknek bejönnek a kövér lányok?
Figyelt kérdés
157 cm, 100 kg.
(Nem kell semmilyen fogyjál le komment, figyelembe sem veszem!)
2014. jan. 30. 18:37
1/54 anonim válasza:
Dédnagypapámnak bejöttek, de sajna őt már nem tudom ajánlani neked mert meghalt isten nyúgosztalja....
2/54 anonim válasza:
A kannibál törzsek férfiainak tuti bejönnél:D
3/54 anonim válasza:
Vannak. Valamikor nekem is bejöttek, azóta foglalt vagyok.
4/54 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de most nem vagyok vevő a poénokra.
2014. jan. 30. 18:40
6/54 A kérdező kommentje:
Kb 3 éve annyi srácnak tetszettem, leszólítottak buszon, minden hétvégére volt randim, válogathattam.. Most meg csak olyanok ismerkednének velem, akiktől irtózom:S
2014. jan. 30. 18:41
7/54 anonim válasza:
Nekem valameddig a szintig bejönnek a kövérebb lányok is, de azért ez picit már sok. :(
8/54 anonim válasza:
A husosak bejönnek. Ez olyan 157 cenithez max 60-at jelent.
Betegség miatt vagy ilyen?
9/54 A kérdező kommentje:
Nem a szexre értettem amúgy a kérdést, mert én csak komoly kapcsolatot szeretnék.
2014. jan. 30. 18:42
10/54 anonim válasza:
Én 158 cm vagyok és 72 kg-ról most nemrég 4 hónap alatt lementem 61-re! De így is nagyon rosszul éreztem magam mikor többet nyomtam. Azért ha még magamra képzelnék +30 kg-ot az már durva. Miért nem akarsz kicsit változtatni? Engem még így is túlzásnak tartottak a pasik. De biztos lesz akinek tetszel majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!