Vannak olyan pasik, akiknek bejönnek a kövér lányok?
157 cm, 100 kg.
(Nem kell semmilyen fogyjál le komment, figyelembe sem veszem!)
Jó, de szex témával sose volt gondom, nem ez alapján választok párt magamnak.
10-es, semmi közöd hozzá, bocsi.
Betegség miatt vagy kövér? Mert ha igen, akkor nem tudsz mit tenni sajnos, de ha kedves vagy és jól érzed magad, akokr előbb utóbb találsz olyat aki elfogad. :)
Ha nem emiatt, akkor el nem tudom képzelni, miért jó 100 kilósnak lenni.
10-es vagyok!
Annyira érződik még az írásod stílusából is, hogy enyhén nagyképű, "ha én nem akkor ki a jó nő?" stílusú vagy! Le lehet pontozni, de kívánom,hogy találd meg a boldogságod!
Miii van??
Azért, mert semmi közöd ahhoz, hogy miért vagyok kövér? Kim vagy te, hogy ilyeneket elmondjak? Még ha arról szólna a kérdés.... de nem! Neked csak az fáj, hogy nem tudod meg, hogy betegség vagy lustaság!
Ismerem a fajtádat, minden kérdésnél van ilyen kíváncsiskodó, aki ha nem kapja meg a hőn áhított választ, egyből sértegeti a kérdezőt és támad.
De, nekem teljesen mindegy. :)
Viszont a kérdés szempontjából nem az. Mert ha enyire kövér vagy, és betegség miatt, akkor az adott férfi másként néz rád.
Mert, ha lustaság miatt akkor már el is vagy könyvelve, egy ostoba, lusta, igénytelen nőnek, teljesen jogosan. Olyannal minek kezdjen, akinek ennyi akaratereje és igénye sincs?
Viszont, ha betegség miatt vagy ilyen, de mégis látja hogy ennek ellenére jókedélyű vagy és vidám, jól érzed magad, akkor már mindjárt más színben tűnsz fel. Mert jéé, milyen nehéz neki és mégis milyen vidám, nagy lelkierőről és erős személyiségről tanúskodik az ilyesmi.
Szóval mielőtt letámadsz, hogy én támadlak, ami mellesleg nem igaz, gondolkodj el egy kicsit. Köszöntem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!