Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak olyan pasik, akiknek...

Vannak olyan pasik, akiknek bejönnek a kövér lányok?

Figyelt kérdés

157 cm, 100 kg.

(Nem kell semmilyen fogyjál le komment, figyelembe sem veszem!)

2014. jan. 30. 18:37
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
64%

19-es vagyok.

Szerintem tetszés szempontjából tök mindegy, hogy valaki betegség miatt kövér, vagy lustaságból... Ha valakinek nem tetszenek a kövérek, akkor ígyse-úgyse tetszenek. Ez ilyen egyszerű.

2014. jan. 30. 19:09
 22/54 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de nekem abszolúte nem, amúgy biztos vannak, akiknek igen.
2014. jan. 30. 19:17
 23/54 A kérdező kommentje:
Eddig egyetlen egy pasim sem kérdezte, hogy miért vagyok kövér ;)
2014. jan. 30. 19:43
 24/54 anonim ***** válasza:
Hát jó :D
2014. jan. 30. 19:46
 25/54 anonim ***** válasza:
50%
Igen nekem kellenek,és nem szexre. tetszenek molett duci,husis,átlagos testalkatu nagy hasu lányok.19/F
2014. jan. 30. 20:21
 26/54 anonim ***** válasza:
61%

Én, mint kövér (duci?) lány (176cm/80kg) azt tapasztalom, hogy nem jövök be a pasiknak, lenéznek, kölönbséget tesznek velem, és ez nem csak a pasizásra vonatkozik, hanem tök idegen emberek, pl. eladók a boltban vagy évfolyamtársak is másként bánnak velem. (Nem olyan kedvesek, segítőkészek stb.).

Amúgy szerintem, ebben a mai agymosott világban nagyon kevés pasi van, aki bevállal egy kövér lányt, azok is főleg nagyon kirívó testi hibákkal rendelkeznek, és tudják, hogy nem pályázhatnak a full-sabb csajokra. Úgyhogy én nem is áltatom magam ezzel.

Hanem, amíg ilyen cipőben jársz, mért nem adod le az igényeidet? Mért nem adsz esélyt azoknak a pasiknak, akik bepróbálkoznak?

2014. jan. 30. 20:32
 27/54 anonim ***** válasza:
*adod alább
2014. jan. 30. 20:34
 28/54 A kérdező kommentje:

Olyannak, aki prostizott 2 évig, vagy olyannak, aki kb 200 kg és nyak szinte nincs is, vagy esetleg annak, aki minden hétvégén a ligetben bulizik?... Kb mindegyikük ilyen.

A jó pasik meg bulizósak csak.

2014. jan. 30. 20:35
 29/54 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem megpróbálhatnád a kövér sráccal. Ok, nincs nyaka, de te se vagy pehelysúlyú, ne felejtsd el. És akár együtt fogyózhatnátok, egymás lelki támaszai lehetnétek, az ilyen kihívások, megpróbáltatások egy életre össze tudnak kovácsolni 2 embert.

Amúgy tényleg nem vagy abban a helyzetben, hogy válogass meg lenézz bárkit is.

Egyébként a prostis srácot is megérthetnéd, valószínűleg szegény azért járt prostihoz, mert nem akarta senki, és hát mindenkinek vannak testi szügségletei. Ha nem szedett össze semmilyen betegséget, fontolóra vehetnéd.

A ligetes sráchoz meg nem tudok mit hozzáfűzni, mert nem ismerem a fajtáját.

2014. jan. 30. 20:47
 30/54 A kérdező kommentje:

Inkább vagyok egyedül mint ilyenekkel. A prostishoz hozzáérni sem tudnék, undorító.

Ismertem egy pasit, 27 évesen is szűz volt, mégsem járt prostihoz... Nem az a normális..

2014. jan. 30. 20:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!