Vannak olyan pasik, akiknek bejönnek a kövér lányok?
157 cm, 100 kg.
(Nem kell semmilyen fogyjál le komment, figyelembe sem veszem!)
19-es vagyok.
Szerintem tetszés szempontjából tök mindegy, hogy valaki betegség miatt kövér, vagy lustaságból... Ha valakinek nem tetszenek a kövérek, akkor ígyse-úgyse tetszenek. Ez ilyen egyszerű.
Én, mint kövér (duci?) lány (176cm/80kg) azt tapasztalom, hogy nem jövök be a pasiknak, lenéznek, kölönbséget tesznek velem, és ez nem csak a pasizásra vonatkozik, hanem tök idegen emberek, pl. eladók a boltban vagy évfolyamtársak is másként bánnak velem. (Nem olyan kedvesek, segítőkészek stb.).
Amúgy szerintem, ebben a mai agymosott világban nagyon kevés pasi van, aki bevállal egy kövér lányt, azok is főleg nagyon kirívó testi hibákkal rendelkeznek, és tudják, hogy nem pályázhatnak a full-sabb csajokra. Úgyhogy én nem is áltatom magam ezzel.
Hanem, amíg ilyen cipőben jársz, mért nem adod le az igényeidet? Mért nem adsz esélyt azoknak a pasiknak, akik bepróbálkoznak?
Olyannak, aki prostizott 2 évig, vagy olyannak, aki kb 200 kg és nyak szinte nincs is, vagy esetleg annak, aki minden hétvégén a ligetben bulizik?... Kb mindegyikük ilyen.
A jó pasik meg bulizósak csak.
Szerintem megpróbálhatnád a kövér sráccal. Ok, nincs nyaka, de te se vagy pehelysúlyú, ne felejtsd el. És akár együtt fogyózhatnátok, egymás lelki támaszai lehetnétek, az ilyen kihívások, megpróbáltatások egy életre össze tudnak kovácsolni 2 embert.
Amúgy tényleg nem vagy abban a helyzetben, hogy válogass meg lenézz bárkit is.
Egyébként a prostis srácot is megérthetnéd, valószínűleg szegény azért járt prostihoz, mert nem akarta senki, és hát mindenkinek vannak testi szügségletei. Ha nem szedett össze semmilyen betegséget, fontolóra vehetnéd.
A ligetes sráchoz meg nem tudok mit hozzáfűzni, mert nem ismerem a fajtáját.
Inkább vagyok egyedül mint ilyenekkel. A prostishoz hozzáérni sem tudnék, undorító.
Ismertem egy pasit, 27 évesen is szűz volt, mégsem járt prostihoz... Nem az a normális..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!