Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy fiú aki nagyon tetszik...

Van egy fiú aki nagyon tetszik az osztályból de nem tudom hogy ő mit érez?

Figyelt kérdés
néha rám néz de hát valahova neki is néznie kell ritkán beszélgetünk nem jön oda hozzám nem tudom olvastam egy csomó oldalt hogy mi van akkor ha szeret vagy ha nem de hát nagyon egyik se jellemző rá de úgy hogy oda megyek és megkérdezem azt úgy nem mert hogyha nem jövök be neki az gáz lenne hogy derítsem ki hogy szeret-e?
2014. jan. 24. 13:08
 1/3 anonim ***** válasza:

"de úgy hogy oda megyek és megkérdezem azt úgy nem mert hogyha nem jövök be neki az gáz"

Pedig nincs más választásod.Ennek pedig az a rizikója, hogy lehet, hogy te nem jössz be neki.Én mondjuk erre nem mondanám, hogy gáz, de te tudod.

Viszont ha nem akarsz egy helyben toporogni, akkor oda kell menned hozzá.

2014. jan. 24. 13:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is ezt mondom, amit #1. Most mit veszíthetsz?
2014. jan. 24. 14:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Én egy félénk srác vagyok és nagyon jól esne,ha egy szép lány odajönne hozzám.Kiugranék a bőrömből,ha Te odajönnél...😍18/f
2014. jan. 24. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!