Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tetszik nekem egy lány az...

Tetszik nekem egy lány az osztályból 5. -Esek vagyunk hogyan mondjam el neki? (volt olyan amikor csak úgy átölelt nem is egyszer)

Figyelt kérdés

#lány #tetszik #osztálybol
2013. jún. 1. 23:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Ötödikesek? Vagyis 11 évesek? Akkor minek mondanád el neki? Beszélgessetek, barátkozzatok,írjatok közösen házit, nektek többre még nincs szükségetek.
2013. jún. 1. 23:44
 2/3 anonim ***** válasza:
hát ha elmondod neki de ő nemet mond akkor szívás lesz még 3 évet együtt járni. mondjuk ha a lány kedves akkor nem fog megbántani. szerelmessé kell tenned a lányt és amikor látod hogy tetszel neki akkor mondd meg. nem tudom hogy 5.esen mit lehet tenni ezért. talán ha te leszel a legmenőbb az osztályban, az általában tetszik nekik. persze lehet hogy ami a haverok közt menő az neki nem tetszik, ezt neked kell tudnod. aztán beszélgess vele sokat, az jó ha meg tudod nevettetni, de ne csak bohóckodj hanem néha valami komoly dolgot is mondj neki, például nagyon szeretsz vele lenni, vagy jól érzed magad mellette, vagy hogy vártad hogy vele lehess. az ilyen beszélgetést ne poénkodd el. amúgy azt ne várd, hogy ő mondja hamarabb hogy tetszel neki, úgyse fogja. észre kell venned mikor jött el az ideje. valószínű hogy majd csak 1-2 év múlva fog érdeklődni fiúk iránt addig max barátok lehettek
2013. jún. 1. 23:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszi a tanácsot
2013. jún. 1. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!