Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítséget kérek! Tetszik, helyesbitek szerelmes vagyok egy fiúba az osztályból már két éve! Mit csináljak?
Nem merem megszólítani, bár sztem nem is a lánynak kell.
Mégis nekem az összes barátnőm azt mondja a fiú félénk,ja és aszem tisztába van velem h nekem 'tetszik'
hál'istennek csak ennyit tud! sürgőss segítség kell!!!
mindjárt itt a ballagás és lehet nem látom többé!!!
"bár sztem nem is a lánynak kell. "
Akkor tartsd is magad ehhez a "kőbe vésett alapszabályhoz" és vágyakozz még pár évig ő meg összejön egy olyannal akivel szóba is tud állni.
Hát kellene. Legalább minden kiderülne.
De így csak a vágyakozásod marad ami egyre rosszabb lesz a végére akár megszállottság is lehet.
Figyelj ,mivel ballagtok már nincs mit vesztened! Hívd félre vagy várd meg ,amig egyedül van és mond el neki az érzéseidet:)) Énis most ballagok és most fogom elmondani az oszt.társamnak ,h szeretem és megkérdeezem h jarna-e velem...Gondolom félsz beszélni vele ,de tedd meg!!! Mert egy nagyon sokáig bánni fogod ,ha nem teszed:// és végülis nem sokat veszithetsz vele ,mivel a ballagás utan mar nem találkozol vele, úgyh Hajrá!!!!
Talán még össze is jön A dolog vele!:))))) sok sikert
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!