Miért ilyenek a mai lányok, nem megalázó ez emberileg?
Figyelt kérdés
Tavaly februári cikk tudom, de sztem egyre aktuálisabb a dolog, és az ember igy ne legyen általánositó, de meddig tűrjük még ezt?
2014. jan. 23. 13:20
41/43 anonim válasza:
Piacgazdaságban élünk. A kereslet-kínálat farkastörvénye dolgozik itt is. S hogy megalázó-e? Ahogy vesszük. Ha Szabó János 18 éves öntőmunkás a testét-erejét áruba bocsátva napi 12 órán át izzad, mint egy ló, az vajon mennyivel dicsőbb, mint amikor Kis Mariska testi adottságait kihasználva undorodva bár, de eltölt egy órácskát a gavallérjával? (Ugyanez a Kis Mariska mehetne éhbérért ágytálazni is, ugyanúgy áruba bocsátva a testét és a gyomrát.)
42/43 anonim válasza:
Miért lenne megalázó.
A megalázó az, hogy hétköznapi munkával tizedét se lehet megkeresni.
43/43 anonim válasza:
Megmondom én mennyivel dicsőbb, utolsó előtti: Az, hogy az öntőmunkás valamit alkot, hasznos tagja lesz a társadalomnak. A ribi meg csak a seggét mereszti, amit jópáran megfarkalnak, de értéket nem teremt. Ez az a bizonyos különbség, nehogymár ezeket védjétek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!