Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerinted is megalázó, ha...

Szerinted is megalázó, ha valaki magáz, holott pár hónappal ezelőtt ismerkedtetek, csak megszakadt a kapcsolat?

Figyelt kérdés
2013. aug. 15. 19:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem. Ez csak annyit jelent, hogy zavarban van az illető. Nem is kicsit van zavarban:D
2013. aug. 15. 20:01
 2/8 Didiiayer ***** válasza:
Miért mennyi idősek vagytok, hogy magáz?
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem megalázó, de furcsa.
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem korfüggvénye, hogy valaki valakit magáz:D Inkább helyzetfüggő.
2013. aug. 15. 20:02
 5/8 Didiiayer ***** válasza:
hát azért korfüggő is lehet
2013. aug. 15. 20:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Ezt nem igazán értem, korábban tegeződtetek? És milyen szituációban találkoztatok újra? Ki milyen nemű? Ha te vagy a nő, akkor neked kellene a tegeződést felajánlani, normális férfi hivatalosnak induló kapcsolatban nem tegez le egy nőt automatikusan, hanem megvárja, amíg a nő felajánlja a tegeződést.

Amúgy meg lehet, hogy elfelejtette, hogy tegeződtetek-e, vagy megváltozott a kapcsolat jellege (bár utóbbi esetben nem kéne a tegeződésnek megszűnni, az ugyanis egy életre szól). Viszont én többször találkozom olyan pasikkal, akiknek én már felajánlottam a tegeződést, de szemmel láthatóan nem emlékeznek (nyilván sok emberrel állnak kapcsolatban), ilyenkor segítek azzal, hogy én tegezem, és akkor automatikusan tegez ő is.

2013. aug. 15. 20:05
 7/8 anonim ***** válasza:
korfüggi is lehet ez igaz! De zavarban lehet igen :)
2013. aug. 15. 20:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Megalázónak nem megalázó.

Magán kapcsolatban férfi és nő között van ilyen akkor azt jelenti nem nagyon jártál a fejében. Ha egy nő vagy és fiatalabb fiúról van szó, vagy ha egy férfi vagy és egy fiatalabb lányról van szó, akkor azt jelenti nem valószínű hogy összejöttök.

Magánkapcsolatban nyugodtan szóvá teheted, hogy már tegeződtetek. :)

Én például dolgoztam fél évet polgármesteri hivatalban, volt egy munkatárs ott akivel tegeződtünk. Vagy öt év múlva voltam a hivatalban és beszélgettem az alpolgármesterrel aki a fentebb említett kollégám volt. Magázódott én pedig cikinek tartottam volna, hogy szóljak pár éve tegeződtünk. :P

2013. aug. 15. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!