Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hol, hogyan ismerkedtetek meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol, hogyan ismerkedtetek meg a párotokkal?

Figyelt kérdés
Én még csak keresem a nagy Ő-t, így már csak kíváncsiságból is kérdem, ki hol, hogyan ismerkedett meg a kedvesével? :)

2013. máj. 27. 00:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szórakozóhelyen, kissé ittasan.
2013. máj. 27. 00:31
 2/11 anonim ***** válasza:
Nyilvános WC-ben.
2013. máj. 27. 00:32
 3/11 anonim ***** válasza:
A detoxban.
2013. máj. 27. 00:32
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy hogy teljesen gyanútlanul várakoztam egy vasútállomáson.Még egy 20percem volt az indulásig :) Ahogy ott nézelődtem egy lány le fel szaladgált és majdnem mindenkit leszólított akin sárga póló volt :) Rajtam is az volt és féltem is hogy oda jön :D Szép lány :)) oda jött hozzám nagy meleg le volt izzadva fehér póló volt rajta és látszott az h milyen melltartó volt rajta ^^ és azt kérdezte hogy Tominak hívnak? mondom neki igen :) na az volt hogy neten ismerkedett meg valakivel akinek Tominak hívnak és sárga póló lesz :D és nem találta pedig egy óráig keresgélte :) elkezdtünk beszélgetni de annyira hogy le is késtem a vonatot :D de nem bántam meg mert már több mint egy éve együtt vagyunk :) Végeredményben jó helyen voltam jókor :)))
2013. máj. 27. 00:47
 5/11 anonim ***** válasza:
romantikusan
2013. máj. 27. 01:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Színházban :) Ott dolgozik, én meg sokat jártam oda, ha kellett, ha nem, mert sok ismerős, barát dolgozik ott, általuk ismerkedtünk meg 5 évvel ezelőtt.

21l

2013. máj. 27. 01:06
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemi gólyabálon.

Tipp: minden közösségi rendezvényre érdemes elmenni, ha társasággal vagy az még jobb.

2013. máj. 27. 02:39
 8/11 anonim ***** válasza:
Buszon.. Ő volt a sofőr nekem pedig már nagyon régóta tetszett. Hónapokig nem mertem megszólítani de egyszer összeszedtem magam és odamentem hozzá. Feltettem egy rutinkérdést és elkezdtünk beszélgetni.Találkozgatni kezdtünk a szerelem pedig jött :-D
2013. máj. 27. 08:37
 9/11 anonim ***** válasza:
Interneten, egy fórumban beszélgettem, ott ismertem meg. Aztán kiderült hogy egyforma az érdeklődési körünk, elhívtam egy rendezvényre és ott kezdett alakulni a dolog. Mikor elhívtam még képen sem láttam, sőt azt sem tudtam fiú vagy lány. Szóval érdekes volt :)
2013. máj. 27. 15:18
 10/11 P.S.94 ***** válasza:
A vonaton. Elfoglalta a helyemet és megette a békàs gumi cukromst
2013. máj. 27. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!