Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy változtathatnám meg az...

Hogy változtathatnám meg az emberek rólam kialakított téves véleményét? 15L

Figyelt kérdés

nyitott, rengeteget beszélő, barátságos lány vagyok, ám suliban mégis visszahúzódom, úgy érzem a többieknek nincs rám szüksége, így zárkózottnak tűnhetek.

hogy mutathatnám meg az 'igazi' énem, ha a többiek nem kíváncsiak rám, nem akarnak jobban megismerni? hogy bizonyíthatnám, hogy nem olyan vagyok, mint amilyennek már"ismernek"?

2014. jan. 21. 15:48
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem szard le a véleményüket, én azt tenném legalábbis a helyedben. És azt is tettem ennyi idősen is :D Megválogatom ki a barátom, a többiek meg sorakozhatnak a "bekapi" pultnál. Mert több a hulladék, mint a nem hulladék. :) Így a többség véleményét, úgy általánosságban érdemes leszarni. 28/f
2014. jan. 21. 15:56
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm, megpróbálom :)
2014. jan. 21. 16:05
 3/4 anonim ***** válasza:
#1: Teljesen igazad van.Ne próbálj olyan embereknek megfelelni akik meg sem érdemlik.Rengeteg "normális"ember van a világon.
2014. jan. 21. 16:11
 4/4 anonim ***** válasza:
viszont még annyit hozzátennék, hogy a barátaiddal való viszonyt cserébe, érdemes ápolni, hogy hosszú időre megmaradjanak. (meg persze családoddal is, mert ezek az emberek lehetnek melletted és szeretnek, fiúk jönnek mennek, meg a parasztok is úgy általában :))
2014. jan. 21. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!