Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változtathatnám a nárciszmusomat valódi önibzalommá?
Önbizalmam, mint olyan nincs. Max annak tünök. Csajozásnál éppen jó ez valamire, de pl munkakeresésnél esélytelen vagyok, mert egyböl kiszurják, hogy semmi életem és semmi célom.
Egy nagyon instabil lelkü ember vagyok, és csak a nárcisztikus viselkedésemtöl tünik ugy, hogy mennyire lehengerlö vagyok, persze nem vagyok az, csak mindig megtalálom azokat az embereket, akiken lehet "uralkodni", ideértve lányokat is.
mert ott ha pl megkérdezik, hogy mit akarok elérni az életemben, akkor lefagyok, mert tényleg semmit nem akarok.
Csajozásban, meg kb mindent el lehet poénkodni.
én is így vagyok ezzel nem érdekel semmi csak a dugás meg a pénz ennek érdekében mindent megteszek. Készülj még, legyél megnyerő és mosolygós hogy családot szeretnél alapítani, szeretnél építkezni hamarosan, stb.
Béna vagy bocs, nem nárcisztikus vagy hanem egy kezdő kisgyerek.
# 6:
Te meg egy retardált életcsászár. Bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!