Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változtathatnám a nárciszmusomat valódi önibzalommá?
Önbizalmam, mint olyan nincs. Max annak tünök. Csajozásnál éppen jó ez valamire, de pl munkakeresésnél esélytelen vagyok, mert egyböl kiszurják, hogy semmi életem és semmi célom.
Egy nagyon instabil lelkü ember vagyok, és csak a nárcisztikus viselkedésemtöl tünik ugy, hogy mennyire lehengerlö vagyok, persze nem vagyok az, csak mindig megtalálom azokat az embereket, akiken lehet "uralkodni", ideértve lányokat is.
a stílus az 1 dolog viszont az tény hogy ti sosem fogjátok vinni semmire.
Én vígan megélek a havi nettó 300 ezres fizummal, és a BMW is szépen mutat a ház előtt.
Ja és odavan értem mindenki élőbe még ti i s rámcuppannátok.
# 13:
A BMW még menő? Én itt élek Ausztriában, építészmérnökként dolgozom, havonta 3000 eurót viszek haza + egyéb juttatások és egy Lexus GS gépjármű büszke tulajdonosa vagyok.
Nem, nem cuppanék rád, mert nem esetem a sötét bőrű rejtett munkaerő. Sajnálom. :(
ahogy le írtad, megnézném hol vagy nárcisztikus?
az önző, beképzelt, lekezelő, másokon képes uralkodni, viszont különböző fokozatai vannak,
menj terápiára, mert nem igen lehet az ilyennel élni, ez csak rosszabb lesz később
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!