Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/9 anonim válasza:
Ha fiú vagy akkor kérj meg egy izmos srácot, hogy vágjon pofán.
Ha lány vagy akkor még jól is állhat egy bizonyos szintig.
2/9 A kérdező kommentje:
L !!!! DE én nem azt kérdeztem h jól ál e
2013. okt. 22. 23:16
3/9 anonim válasza:
keress egy toleráns fiút, aki ha hisztizel nyakon önt egy vödör hideg vízzel.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem h kit keresek meg mit meg h hanem hogyan változhatnék meg ....
2013. okt. 22. 23:19
5/9 anonim válasza:
önuralom, önkontroll:D Esetleg kezdj el inkább röhögni veszekedés/ kiabálás helyett:)
6/9 A kérdező kommentje:
az a baj h én észre se veszem ha hisztizek :S megakarok változni ... de nem megy mindig e miatt vettek el ...
2013. okt. 22. 23:23
7/9 anonim válasza:
Nőjj fel...majd ha magadra leszel hagyatkozva az élet rákényszerít nem leszoksz róla hiszen senkit nem fog érdekelni a problémád majd akkor rájössz h nem minden úgy alakul ahogy szeretnéd és nem mindig azt kapod amit szeretnél, érdemelnél.....
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes választ Én is ezt szereteném ... mert sajna most egyedül maradtam a kétségeimmel ... :S sajnos nem kellek egy értelmesnek se mert ha kimutatom a fogam fehérjét akkor mind elmenekül ...
2013. okt. 22. 23:43
9/9 anonim válasza:
Szerintem az már óriási dolog, hogy észrevetted, hogy van valami probléma!
Lehet, nem is vagy olyan igazán hisztis! :D
Akit én nagyon hisztis csajnak tartok, az nem is nagyon akar változtatni, mert nagy az egója és úgy gondolja, az úgy kb. jó...
Önuralom, objektivitásra való törekvés segíthet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!