Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most én értem félre a dolgot?

Most én értem félre a dolgot?

Figyelt kérdés

Szóval van egy lány az osztályomban akivel nagyon jól kijövünk már kilencedik óta.De mostanában olyan más lett a dolog.Állandóan csak velem akar lenni.Az órákon is sokszor néz engem.És amikor rá nézzek akkor mosolyog.Buliba is sokszor mentünk már együtt.+Suli után mindig megkér hogy kísérjem haza.

Nekem már régóta bejön a lány.De neki már 2 éve párkapcsolata van.(Nekem jelenleg nincs csajom)

Szerintem én is bejövök neki de addig nem akarok kezdeményezni amíg nem tudom biztosra.

(12-esek vagyunk,szóval az hogy gáz osztálytárssal járni szerintem most már nem szempont.Hiszen már csak 3-4 hónap van a suliból)

2014. jan. 20. 23:55
 1/6 anonim válasza:
friend zoned
2014. jan. 20. 23:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet h csak űritenie kellett azért ad félreérthető jeleket
2014. jan. 21. 00:17
 3/6 anonim válasza:
0%
erőszakoldmeg
2014. jan. 21. 00:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne díjazd,azért se! Ha palija van,akkor legyél te,aki szemen köpi.
2014. jan. 21. 01:20
 5/6 PearlDiver ***** válasza:
Érdemes szembesíteni a helyzettel: mondd meg neki, hogy tetszik neked és el tudsz képzelni vele többet is, de ez a helyzet neked túl kétértelmű és nem szeretnél a barátzónában ragadni. Szóval ha valójában téged akar akkor mondjon le a másik srácról, ha meg nem akkor legyetek tényleg csak barátok de az némi visszalépést kell hogy jelentsen...
2014. jan. 21. 01:36
 6/6 K V válasza:

Nem hiszem, h félreértenéd a dolgot. Elég egyértelműek a jelek, amiket leírtál. Legalábbis bejössz neki.

Az viszont kérdés, h csak jól akarja érezni magát veled, élvezi a helyzetet, vagy többet is akarna.

Esélyes, h többet is akar, ha tényleg folyton csak veled akar lenni, de azért vigyázz vele. Szar dolog harmadiknak lenni.

Ne éld bele magad addig, amíg nem szakít..

A helyedben én kezdeményeznék (persze, ha fiú lennék..), de közben egyértelművé tenném, h ilyen hármas játszmába nem megyek bele (kivéve, ha direkt ezt szeretnéd...).

23 L

2014. jan. 21. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!