Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan tegyem rendbe a dolgot?

Hogyan tegyem rendbe a dolgot?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel immár 10 éve barátok vagyunk, soha sem néztem rá úgy mint egy lányra, inkább mint egy fiú barátra. Kb. két hónapja összevesztem vele, mert elmondtam egy titkát a két legjobb haveromnak. Egy hónapig össze voltunk veszve. Aztán kibékültünk, de nem úgy hogy bocsánatot kértem, hanem csak úgy odajött hogy béküljünk ki. Amíg össze voltunk veszve szakított a barátjával, akivel el is vesztette előzőleg a szüzességét. A legjobb barátnője -akit egyébként régebb óta ismerek, mint ők egymást, ezért elég jóban vagyunk- elmondta hogy én tetszek neki, és le is feküdne velem, én mondtam hogy jólvan, miért ne. Egyik nap átmentem a csajhoz, és véletlenül elszóltam magam, hogy nem csak az egyik haverom tudta a titkát aminek az elkotyogásán összevesztünk, hanem egy másik is. Kikészült teljesen, hogy mekkora szemét vagyok. A legjobb barátnője azt javasolta, hogy kérjek bocsánatot. De nem erőségem a bocsánatkérés (ezt tudják rólam a barátaim, inkább hagyom leülni a dolgokat) , meg egyébként is egyszer már kibékültünk a dolog miatt. Kérjek bocsánatot simán, vagy esetleg valami különleges módon? Vagy hagyjam leülni a dolgot? Nem szeretném ha azthinné hogy csak amiatt akarok kibékülni vele hogy megfektessem, mert nekem igazából mindegy. Én 17/f, a lány 16
2013. dec. 26. 17:57
 1/1 anonim ***** válasza:

mindenképp kérj bocsánatot

nem kell semmi extra, csak mondd meg hogy sajnálod a dolgot

biztos tudja hogy nem vagy jó a bocsánatkérésekben, így méginkább értékelni fogja

2013. dec. 26. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!