Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen összezavarodtam, hogyan tegyem rendbe a dolgokat?
Több mint egy éve van barátom, akivel nagyon szeretjük egymást...minden nap találkozunk hisz közel alkunk egymáshoz...minden rendben van, de ő nagyon makacs természet, és nagyon féltékeny is(olyan dolgok, hogy szerintem más sirva röhögne az ilyensmin, ha tudná...) persze én nem tűröm az ilyen jeleneteit (próbálja megszabni, mikor kivel hova menjek, mit vegyek fel mit ne) ezen kivül beleköt mindenbe amibe bele lehet.
Tény hogy sokat változott jó irányba, de még most is kikészit néha. Nagyon szeretem, de már kétszer is kimondtam hogy legyen vége...Mind a két alkalommal azért lett volna vége, mert nem birtam hogy megakarja szabni mit mikor miért hogyan...de egyszer sem tudtunk elválni, megállás nélkül zokogtam mikor kimondtam, nagyon szeretem...most meint össze vesztünk valami apróságon, és az első gondolatom már a szakitás, pedig szeretem...mit tegyek? hogy rendezzem? érdemes? ...
egy 18 éves lány
köszi, igazából ő is változik...csak...hm...nem eleget...még...
köszi a válaszokat...talán várok még...szeretem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!