Mit csináljak? Hol rontom el?
Figyelt kérdés
Lassan 20 leszek, életemben egyszer volt komoly kapcsolatom ami majdnem másfél évig tartott, de megcsaltak...Azóta valahogy nem megy ez a csajozás dolog. Átlag magas vagyok, sportosan elegánsan öltözködőm, nem vagyok kigyúrva (nem szeretek kondizni), ápolt és igényes a külsőm, testalkatom vékony. Vannak akik kifejezetten jóképűnek tartanak. Voltam már stand up-os, jelenleg suliba járok, angolt tanítok, és dalszövegíró vagyok. Nincsenek hatalmas elvárásaim, csak szeressen, stb...de valahogy mintha nekem nem akarna összejönni. Pedig nagyon vágyom egy komolyabb kapcsolatra...valami ötlet?2014. jan. 20. 00:21
1/3 anonim válasza:
Ott rontod el hogy nagyon rágörcsölsz a dologra.. Hagyni kell.. Jön az magától! :)
2/3 Költőnő? válasza:
sztem amint ténylegesen lezárod az exed, menni fog. Kitartás és ne görcsölj rá!
3/3 A kérdező kommentje:
A lazárással nincs baj, túl vagyok rajta. Köszi a kommenteket. :)
2014. jan. 20. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!