Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol rontom el? Más hogy kéne közeledni a csajokhoz?
Magas vagyok,jó képű,rendes,kedves a lányokkal,jó tanuló..
nem járok el sehova,inkább egyedül csinálok mindent.
Sokak szerint jól nézek ki,akiknek itt gyk-n elküldtem a képem..
Idén 4 normális csajt hívtam el valahova,egy kis idő után,addig fb-n beszéltem a legtöbbel,mert nem láttam őket sehol,amikor elhívtam,egyiknek más tetszik,másik mindig elfoglaltságon volt,3. mondta hogy nem,azt mondta nem velem van a baj,de értsem meg hogy nem,4. NEM.
Nem értem mért?Kedves vagyok velük,meg minden de nekik inkább a 40 kg-s 170 cm-s páwák tetszenek vagy mi?Aki beszól nekik,meg ágyba viszi egyszeri alkalommal??
Elegem van ebből,amikor az utcán látok egy ilyet körülötte 3-4 csajjal legszívesebben szeme alá adnék neki egy öklöst....
Ha tényleg kaland kell a mai lányoknak,akkor hogy szedjem fel őket??Ha ilyen gyökér kiveszi a részét,akkor én mért ne vegyem ki?
15F
Pedig ezek alapján minden rendben veled.
Lehet hogy a személyiségeddel van a gond. Vagy csak szimplán unalmas vagy.
Öreg nem a pozitívumokkal van baj hanem az amit nem írtál le , a negatívumokat.
Biztos van valami ami miatt nem jössz be nekik. Gondold végig.
Amúgy egy cipőben járunk csak én felismertem a problémát és teszek ellene.
Lehet hiányzik belőled a határozottság ami nagyon kiül a kisugárzásodra és ezt a csajok nagyon jól fogják.
"Magas vagyok,jó képű,rendes,kedves a lányokkal,jó tanuló.."
És még szerény is vagy.
Buzul a társadalom ez annak a jele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!