Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy rontom én ezt el mindig?
Hogy mondjam, nem igazán volt barátnőm ezidáig , és még csak kilátásban sincs, és engem ez már egyre jobban zavar. Nem azért mert ez a menő, hanem mert én úgy érzem. Jó lenne már valaki... De egyszerűen nem jön össze. Pedig egész jól elbeszélgetek bárkivel ha az tényleg beszélgetés, és nem csak én beszélek, ronda se vagyok... na jó nyilván nem én vagyok a szőkeherceg, ez tény, de kompenzálandó nincsenek nagy igényeim. Miért nem megy ez nekem egyáltalán? Udvarias, kedves, megértő, lelkiismeretes, szerető, figyelmes vagyok, és a legnagyobb problémam se az, hogy ha lecumizott egy csaj az megcsalásnak számít e... Lehet "nem nyomulok eléggé" ?
23F
Az a baj, hogy egyet kell értsek a 8-asal, sajnos 100%-osan ezt tapasztalom. Nem volt senkim egészen 28 éves koromig, egy csók sem! Sajnos egyetlen 3 hónapos kapcsolatnál nem tudok többet felmutatni most sem. És nem tudom, hogy mi lesz így velem, pedig próbálkozom, csak nem értek a randizáshoz, a nők leszólításához... semmit!
29 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!