Van egy fiú, akit itt ismertem meg GYK-n, és nagyon megkedveltem. Csak néha nagyon meg tud bántani. (? )
Figyelt kérdés
Mit csináljak szerintetek? Miért kötődök ennyire gyorsan emberekhez? :(2014. jan. 19. 19:41
2/13 anonim válasza:
Ne bízz meg benne, egyértelmű hogy csak kihasználna. Azért kötődsz ilyen gyorsan emberekhez, mert szeretetre vágysz. Ugye hogy nem tévedek? :)
3/13 anonim válasza:
Szerintem rólam lehet szó...
Hát, vannak ilyen karizmatikus egyéniségek, mint én, akit úgy kedvelsz meg, hogy megismered még akkor is, ha közben kicsit... szemét sokszor.
De talán pont azért is kedvelnek, mert ilyen vagyok.
4/13 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy netes, vagy élőben ismered, ha sokszor megbánt, hagyd a fenébe. És azért kötődsz, mert szeretetre vágysz.
6/13 A kérdező kommentje:
G?xd
2014. jan. 19. 19:52
7/13 anonim válasza:
"akit úgy kedvelsz meg, hogy megismered még akkor is, ha közben kicsit... szemét sokszor. "
Ne áltasd magad. Értelmes nőnek nem szimpi, ha valaki szemét.
10/13 A kérdező kommentje:
9. mi a neved? :D
2014. jan. 19. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!