Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon megkedveltem. Van...

Nagyon megkedveltem. Van barátnője. Mit tegyek? Heeeeelp!

Figyelt kérdés

Pár napja ott aludtam a barátnőmnél.Fel jöttek a barátnőm bátyjának haverjai.Mikor meg látott a fiú egyből kérdeztetunk,hogy ki ez a jó csaj?Miért nem mutatott be a barátnőm?Ku**a jól néz ki.. stb.(ezt mind a barátnőmnek) még azt is megkérdezte hogy nem-e jön-e be nekem? Végig nagyon kedves volt.Le is húztunk pár felest..:D (amíg ott voltak végig azt mondta többi fiúnak hogy ki nagyon bejövők neki ... De van barátnője..(Nem túl erős állítólag a kapcsolatuk) Miután elmentek küldtek egy képet személyesen nekem!

Tudni kell rólam hogy iszonyat kishitű vagyok!Jól esett amiket mondott. Mit tegyek ha szeretnék vele még találkozni, de semmi féleképen nem akarok nyomulni?!

2014. jan. 3. 00:41
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem*:nem merem elmondani a barátnőmnek a dolgot!
2014. jan. 3. 00:45
 2/21 anonim ***** válasza:

"K*va jól néz ki"-"Nagyon kedves volt"....

IDE A SHOTTGUNT!

2014. jan. 3. 00:45
 3/21 A kérdező kommentje:
tessék?:D mi az shottgunt? :D vagy mi.. :D
2014. jan. 3. 00:47
 4/21 anonim ***** válasza:
Van barátnője, kell ennél több ok arra, hogy keress mást? :D
2014. jan. 3. 00:47
 5/21 Noydra ***** válasza:
82%
Hogy mi az a Shotgun? Édesistenem...
2014. jan. 3. 00:49
 6/21 A kérdező kommentje:
Igen!Folyamatosan csalja a barátnőjét.. Nyilván nem elég erős a kapcsolatuk. Szakítani fognak.. Akkor meg miért ne hajtsak rá?
2014. jan. 3. 00:49
 7/21 A kérdező kommentje:
Igen! Azt kérdeztem hogy? De látom te sem tudod ha nem válaszolsz rá..
2014. jan. 3. 00:50
 8/21 anonim ***** válasza:
66%

Mekkora egy gerinctelen,buta tini vagy te..

Persze majd ha téged csal akkor r*bancozol majd mindenkit.De magadba nem néznél..

2014. jan. 3. 00:51
 9/21 anonim ***** válasza:

Jah már elnézést.

Szóval ha egy kapcsolat gyenge, akkor szabad a megcsalás? : D

Most, hogy belegondolok, megérdemled azt a srácot. Téged is megfog csalni- ha nem csak egy dugásra fog használni - majd arra fogja fogni, hogy gyenge a kapcsolatotok.

Ha szerencsénk van, akkor vagy terhes leszel, vagy elkapsz valami fincsi betegséget, amilyen hülye vagy. : )

2014. jan. 3. 00:51
 10/21 Didiiayer ***** válasza:
Kell neked ilyen srác? "Folyamatosan csalja a barátnőjét" lehet veled is előbb-utóbb ezt tenné.
2014. jan. 3. 00:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!