Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon megkedveltem. Van...

Nagyon megkedveltem. Van barátnője. Mit tegyek? Heeeeelp!

Figyelt kérdés

Pár napja ott aludtam a barátnőmnél.Fel jöttek a barátnőm bátyjának haverjai.Mikor meg látott a fiú egyből kérdeztetunk,hogy ki ez a jó csaj?Miért nem mutatott be a barátnőm?Ku**a jól néz ki.. stb.(ezt mind a barátnőmnek) még azt is megkérdezte hogy nem-e jön-e be nekem? Végig nagyon kedves volt.Le is húztunk pár felest..:D (amíg ott voltak végig azt mondta többi fiúnak hogy ki nagyon bejövők neki ... De van barátnője..(Nem túl erős állítólag a kapcsolatuk) Miután elmentek küldtek egy képet személyesen nekem!

Tudni kell rólam hogy iszonyat kishitű vagyok!Jól esett amiket mondott. Mit tegyek ha szeretnék vele még találkozni, de semmi féleképen nem akarok nyomulni?!

2014. jan. 3. 00:41
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Se veled, se nélküled a kapcsolatuk és nyilván akkor csajozik amikor külön vannak.De nem én csalom meg szóval le lehet szállni rólam!Remélem amiket mondtatok vissza fele fog elsülni!Nem tudom , most csak azt érzem ,hogy kedvelem és meg akarom ismerni..
2014. jan. 3. 00:56
 12/21 Didiiayer ***** válasza:
100%
Mi csak leírtuk a véleményünket, viszont az már a te dolgod, hogy mihez kezdesz. Ha meg akarod jobban ismerni, akkor tessék, nem tartunk vissza.
2014. jan. 3. 01:00
 13/21 A kérdező kommentje:
Tudom!Megakarom ismerni!Csak nem tudom,hogy vegyem fel vele a kapcsolatot!Erre a kérdésre szerettem volna választ!
2014. jan. 3. 01:02
 14/21 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező, úgy látom téged még egy 12 éves WoW függő szűz kisfiú is bármikor becserkész. Elég pár kedves szó, és a legaljasabb, nőket egyáltalán nem tisztelő önző tapló parasztba vakon beleszeretsz.

Szerintem mondanom sem kell hogy ez miért rossz: mert meg fognak alázni.

2014. jan. 3. 01:03
 15/21 anonim ***** válasza:
Olyan nehéz manapság megbízni a férfiakban-nőkben miért épp egy ilyen pasi kellene akiről már eleve tudod,hogy hűtlen?
2014. jan. 3. 01:09
 16/21 anonim ***** válasza:
Mellesleg a shotgun egy puska -_-
2014. jan. 3. 01:16
 17/21 anonim ***** válasza:
shotGUN gondolom azt tudod hogy a gun mit jelent. Másrészről a többiek lehet kicsit durván fogalmaztak csak az a lényeg hogy te sem örülnél neki hogyha valaki rá startolna a fiúdra csak mert éppen gyenge. de egyébként azzal lehet a gond hogy eddig még senki nem bókolt neked és rögtön összejönnél valakivel csak mert ő meg tette. ha esetleg már sokszor taliztatok és a srác már rád mozdult várd meg míg szakítanak és azt is hogy a csaj túl legyen rajta. ha tényleg gyenge a kapcsolatuk előbb-utóbb szakítanak de ne viselkedj úgy mint egy r*b*nc. mert ha nem is vagy az akkor is azt hihetik rólad. csak a végén nehogy te sérülj
2014. jan. 3. 01:56
 18/21 anonim ***** válasza:
az elöző vagyok *gyenge a kapcsolatotok
2014. jan. 3. 01:57
 19/21 A kérdező kommentje:
Biztos nem!Semmiféleképpen nem fogok rámászni!Meg amíg nem szakítanak.. 3x találkoztunk mind 3x a barátnőm is ott volt.Tényleg nem vagyok túltapasztalt, de nem fog könnyen megszerezni.Ha egyáltalán van valami ilyesmi célja.Elmondom 16 éves vagyok, mielőtt megint elkezdi valaki ,hogy 12 éves r*bi.! Igazából én sem tudom mit akarok! Arra vágyom ,hogy szeressen valaki szerelemből, számíthatok rá és ez vissza fele is igaz..nem kezdek el monológot írni hogy mit jelent számomra a szerelem.. DE AMI A LÉNYEG, SZERINTEM NEM AKAR TÖBBET.:( NEM TUDOM MIT CSINÁLJAK HOGY LÉPJÜNK TOVÁBB...
2014. jan. 3. 10:59
 20/21 anonim ***** válasza:
ha tetszik és szakítanak utána nyugottan hívd el randíra vagy csak célozzgas ;) de csak ha szakítanak
2014. jan. 3. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!