Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Azt mondja hogy "szia szerelme...

Azt mondja hogy "szia szerelmem" de közben van neki barátnője?

Figyelt kérdés
Meg hogy "de szeretnék veled randizni, csak sajna nem vagyok elég jó neked" meg hogy "Szia szerelmem" "hogy vagy gyönyörűm?" De közben van neki barátnője, egy munkahelyünk van. Múltkor mondom neki hogy "na majd ha jön az új csaj dolgozni holnaptól ő lesz a kedvenc" erre mondta hogy: de nekem te tetszel...
2013. dec. 8. 16:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet csak bókolni akar...
2013. dec. 8. 16:09
 2/8 anonim ***** válasza:
azért, mert néger
2013. dec. 8. 16:10
 3/8 Tarnolf ***** válasza:
Hülyít. Igazad van, a következő nőnél másra hajt majd, téged meg emberszámba se fog venni.
2013. dec. 8. 16:10
 4/8 A kérdező kommentje:
De azért tetszhetem neki? Nem akarok én tőle semmit, nem az esetem meg amúgysem mivel barátnője van, csak nem tudom gúnyolódik-e vagy tényleg jónak gondol.
2013. dec. 8. 16:11
 5/8 anonim ***** válasza:
szánalmas enmber. Elég szomorú ha ez számodra vonnzó dolog. Gondolj bele te örülnél ha apárod igy viselkedne más növel? ha te lennnél barátnöje ugyanezt csinálná méssal. Állitsd le hogy ne mondjon ilyenekt. Legalábbis én ezt tenném.
 6/8 anonim ***** válasza:
Látja, hogy ez neked tetszik, ezért csinálja.
 7/8 anonim ***** válasza:
6-oska leírta a lényeget...
2013. dec. 8. 16:14
 8/8 Költőnő? ***** válasza:

6-osnál a pont.

mondjuk ha az én fickóm csinálná ezt, pofánverném; tuti

2013. dec. 8. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!