Nagyon megkedveltem. Van barátnője. Mit tegyek? Heeeeelp!
Figyelt kérdés
Pár napja ott aludtam a barátnőmnél.Fel jöttek a barátnőm bátyjának haverjai.Mikor meg látott a fiú egyből kérdeztetunk,hogy ki ez a jó csaj?Miért nem mutatott be a barátnőm?Ku**a jól néz ki.. stb.(ezt mind a barátnőmnek) még azt is megkérdezte hogy nem-e jön-e be nekem? Végig nagyon kedves volt.Le is húztunk pár felest..:D (amíg ott voltak végig azt mondta többi fiúnak hogy ki nagyon bejövők neki ... De van barátnője..(Nem túl erős állítólag a kapcsolatuk) Miután elmentek küldtek egy képet személyesen nekem!
Tudni kell rólam hogy iszonyat kishitű vagyok!Jól esett amiket mondott. Mit tegyek ha szeretnék vele még találkozni, de semmi féleképen nem akarok nyomulni?!
2014. jan. 3. 00:41
21/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Most biztos nem kezdenék el semmit.. Már csak a barátnője miatt sem!Nem lennék a helyébe!
2014. jan. 3. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!