Ez csak nekem fontos egy párkapcsolatnál? 18L
Figyelt kérdés
Azt szeretném, ha a pasim olyan lenne, mint a barátaim. tehát, hogy szarrá röhöghessük magunkat mindenen. mikor találkozunk akkor konkrétan ha leülünk egy padra is órákig el tudjunk lenni, hülyülni, nem unjuk egymást, hasonló a humorunk, stb stb. tehát olyan mint az ember legjobb barátja, de ahogy észreveszem, mások nem így vannak a pasijukkal, de nekem ez nagyon fontos lenne legalább valamilyen szinten. vagy szerintetek az ilyen szintű nevetgélés, meg hasonlóság inkább csak a barátoknál fontos?2014. jan. 18. 00:56
21/24 anonim válasza:
Én is ilyen kapcsolatot akarok, de a legtöbb ismerős csaj képtelen hozni ezt a szintet :S
23/24 anonim válasza:
Én is ilyen kapcsolatot akartam és szerencsére össze is jött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!