Ez csak nekem fontos egy párkapcsolatnál? 18L
igen, és jöhetne már a 4. évad!:D e hónapra ígérték, de hát :/
hát nálam az open stage-t lehet egyedül kéne nyomnod:DD
amúgy 100% van olyan, aki ilyen és egyedülálló is, mert pl. én is itt vagyok megint csak, szóval.... biztos nem vagyok egyedül:))
Elég fura,hogy baromi sok embernek a párkapcsolat valami egészen másról szól,néha azt látom hogy nem is ismerik egymást,de akkor minek vannak együtt? pfff...
Ez csak úgy jó ha a legjobb barátok vagyunk,és mindent megosztunk egymással,csak éppen fiú-lány közötti barátság nem nagyon működik,ezért kapcsolatnak hívjuk,de nem erőltetjük,hogy randi,udvarlás..meg ilyesmi :) csak hagyjuk alakulni a dolgokat,elvagyunk együtt,és ha egymáshoz illünk,akkor semmi sem szab határt. :D
Lassan 1 éve, hogy egyedül vagyok, mert nem találtam ilyen lányt, mert ez az igazi kapcsolat szerintem, hogy fantasztikusan érezzük magukat, és nagyon sok örömöt okozzunk egymásnak (ha pedig minden ok akkor a boldogság soha nem tapasztalt méreteket ölt). Közös éneklések, nevetések, programok, csínytevések.. és sok más, amit együtt élhetünk át. nem szabad megalkudni! Így tovább, sok sikert és örömöt!!
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!