Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez csak nekem fontos egy...

Ez csak nekem fontos egy párkapcsolatnál? 18L

Figyelt kérdés
Azt szeretném, ha a pasim olyan lenne, mint a barátaim. tehát, hogy szarrá röhöghessük magunkat mindenen. mikor találkozunk akkor konkrétan ha leülünk egy padra is órákig el tudjunk lenni, hülyülni, nem unjuk egymást, hasonló a humorunk, stb stb. tehát olyan mint az ember legjobb barátja, de ahogy észreveszem, mások nem így vannak a pasijukkal, de nekem ez nagyon fontos lenne legalább valamilyen szinten. vagy szerintetek az ilyen szintű nevetgélés, meg hasonlóság inkább csak a barátoknál fontos?
2014. jan. 18. 00:56
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
én még egy ilyen fiúval sem találkoztam, akinek ne lenne csaja :D
2014. jan. 18. 01:06
 12/24 Költőnő? ***** válasza:
100%
én csak így tudok elképzelni egy párkapcsolatot
2014. jan. 18. 01:07
 13/24 anonim ***** válasza:
Na és a Narancs, Tetves és Dugó, meg a Vektort ismered-e, szimpatikus kislányka?
2014. jan. 18. 01:07
 14/24 anonim ***** válasza:

igen, és jöhetne már a 4. évad!:D e hónapra ígérték, de hát :/

hát nálam az open stage-t lehet egyedül kéne nyomnod:DD

amúgy 100% van olyan, aki ilyen és egyedülálló is, mert pl. én is itt vagyok megint csak, szóval.... biztos nem vagyok egyedül:))

2014. jan. 18. 01:13
 15/24 anonim ***** válasza:

Elég fura,hogy baromi sok embernek a párkapcsolat valami egészen másról szól,néha azt látom hogy nem is ismerik egymást,de akkor minek vannak együtt? pfff...

Ez csak úgy jó ha a legjobb barátok vagyunk,és mindent megosztunk egymással,csak éppen fiú-lány közötti barátság nem nagyon működik,ezért kapcsolatnak hívjuk,de nem erőltetjük,hogy randi,udvarlás..meg ilyesmi :) csak hagyjuk alakulni a dolgokat,elvagyunk együtt,és ha egymáshoz illünk,akkor semmi sem szab határt. :D

2014. jan. 18. 01:18
 16/24 anonim ***** válasza:
ez tök normális :)
2014. jan. 18. 01:22
 17/24 anonim ***** válasza:

Lassan 1 éve, hogy egyedül vagyok, mert nem találtam ilyen lányt, mert ez az igazi kapcsolat szerintem, hogy fantasztikusan érezzük magukat, és nagyon sok örömöt okozzunk egymásnak (ha pedig minden ok akkor a boldogság soha nem tapasztalt méreteket ölt). Közös éneklések, nevetések, programok, csínytevések.. és sok más, amit együtt élhetünk át. nem szabad megalkudni! Így tovább, sok sikert és örömöt!!

25f

2014. jan. 18. 01:25
 18/24 anonim ***** válasza:
nem engem keresel.
2014. jan. 18. 01:39
 19/24 anonim ***** válasza:
engem keresel
2014. jan. 18. 02:16
 20/24 anonim ***** válasza:
Nem egy teljesíthetetlen elvárás.Ez rendben van :)
2014. jan. 18. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!