Miért ennyire ronda az arcom? 20/F
egyszerűen undorodom az arcomtól.alkatilag magas és sportos vagyok,sokan dicsérik is.viszont az arcom hihetetlenül visszataszító.
hosszúkás és nagy fejem van,az állam az egyébként is hosszú fejem végén nagy szögben előreugrik(ezt utálom a legjobban),a szemeim alatt sötét karikák vannak(születésem óta),nincs arcszőrzetem,lapátfüleim vannak,sötét a szemem és a hajam,és egyszerűen olyan bamba és gyerekes ábrázatom van,hogy felfordul a gyomrom,ha képeken látom magam.
mi ennek a genetikai oka?miért sikerültem ilyenre?pedig egyik szülőm sem csúnya,sőt.és a tesóm sem.
régebben volt rengeteg,de úgy 17 éves koromra eltűntek?
próbáltam már,de nem megoldás,főleg fiúknál.
Tudom, milyen érzés. Az én anyám egy világraszóló szépség volt, apám szívdöglesztő pasas, a testvéreim is mind szépek, én meg...brrrrr. Hát nagyon hülye arcszerkezetem van, őseim alig felfedezhető szépséghibái felnagyítva egyesültek bennem és még a testem se valami jó. :D Na ilyenkor tudom gyűlölni a genetikát. :D Ez ellen sajnos nem lehet mást tenni, minthogy kerülöd a fényképezőket (én kb. úgy kerülöm, mint a forró ólmot) és a tükröket, és így lassan, óvatosan elfelejtkezni a saját vonásaidról és emelt fővel járni-kelni. :D Ja és vigyázz, nehogy lehúzzon a depresszió (velem is gyakran előfordul), mert akkor vége a világnak. :D
Üdv, egy sorstárs (17L)
én is egyesítve kaptam meg minden szépséghibát.mindet megtaláltam már egy-egy felmenőmben.de egy ezekből még nem olyan vészes,de miért az összes???
legalább lenne eszméletlen ronda,de félelmetes arcom,amolyan maffiózó vagy sebhelyesarcú,de neeem ilyen idióta bamba gyerekpofa pfuj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!