Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ennyire ronda az arcom?...

Miért ennyire ronda az arcom? 20/F

Figyelt kérdés

egyszerűen undorodom az arcomtól.alkatilag magas és sportos vagyok,sokan dicsérik is.viszont az arcom hihetetlenül visszataszító.

hosszúkás és nagy fejem van,az állam az egyébként is hosszú fejem végén nagy szögben előreugrik(ezt utálom a legjobban),a szemeim alatt sötét karikák vannak(születésem óta),nincs arcszőrzetem,lapátfüleim vannak,sötét a szemem és a hajam,és egyszerűen olyan bamba és gyerekes ábrázatom van,hogy felfordul a gyomrom,ha képeken látom magam.

mi ennek a genetikai oka?miért sikerültem ilyenre?pedig egyik szülőm sem csúnya,sőt.és a tesóm sem.

2014. jan. 17. 19:16
 1/9 anonim válasza:
Hát mindenesetre vannak pattanásaid?mert ha azok sincsenek akkor elég gáz genetikai problémád van,amirőlnem te tehetsz ,alapozózd púderezd a szem alatti karikáidat :P
2014. jan. 17. 19:20
 2/9 A kérdező kommentje:

régebben volt rengeteg,de úgy 17 éves koromra eltűntek?

próbáltam már,de nem megoldás,főleg fiúknál.

2014. jan. 17. 19:22
 3/9 A kérdező kommentje:
kérdőjel nélkül
2014. jan. 17. 19:22
 4/9 anonim válasza:
Udvarolt már fiú neked??
2014. jan. 17. 19:26
 5/9 anonim ***** válasza:
hát most honnan tudjuk? ilyen a genetika. próbáld meg magad elfogadni valahogy :)
2014. jan. 17. 19:26
 6/9 anonim ***** válasza:

Tudom, milyen érzés. Az én anyám egy világraszóló szépség volt, apám szívdöglesztő pasas, a testvéreim is mind szépek, én meg...brrrrr. Hát nagyon hülye arcszerkezetem van, őseim alig felfedezhető szépséghibái felnagyítva egyesültek bennem és még a testem se valami jó. :D Na ilyenkor tudom gyűlölni a genetikát. :D Ez ellen sajnos nem lehet mást tenni, minthogy kerülöd a fényképezőket (én kb. úgy kerülöm, mint a forró ólmot) és a tükröket, és így lassan, óvatosan elfelejtkezni a saját vonásaidról és emelt fővel járni-kelni. :D Ja és vigyázz, nehogy lehúzzon a depresszió (velem is gyakran előfordul), mert akkor vége a világnak. :D

Üdv, egy sorstárs (17L)

2014. jan. 17. 19:43
 7/9 A kérdező kommentje:

én is egyesítve kaptam meg minden szépséghibát.mindet megtaláltam már egy-egy felmenőmben.de egy ezekből még nem olyan vészes,de miért az összes???

legalább lenne eszméletlen ronda,de félelmetes arcom,amolyan maffiózó vagy sebhelyesarcú,de neeem ilyen idióta bamba gyerekpofa pfuj.

2014. jan. 17. 19:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Küldj.már egy képet lehet csak eltúlzod :)
2014. jan. 18. 22:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Te csak ne sírj! Nekem a testem is ronda(nem kövér), az arcom is. Kiskorom óta gúnyolnak a kinézetem miatt. Senki se akart barátkozni velem. Árva vagyok, senkim sincs. Ráadásul most tudtam meg, hogy gyógyíthatatlan beteg. Le fogok bénulni. Kétszer voltam ön..ilkos, sajnos a májam túl jól működött. Ha a tested jó, és van családod. Örülj neki. És a sportos magas fiúkért odavannak a csajok. Ha 140 cm vékonyka volnál, na akkor elkezdhetnél sírni!
2014. jan. 19. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!