Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha ronda az arcom, akkor tehetek bármit, senki se fog vonzódni hozzám?
Bocs a nyafogós stílusért,csak kissé neki vagyok keseredve. Alapból elég csúnya a fejem,és a hajam se túl jó.Minden más területen viszont kihoztam a maxot magamból.Szerencsére magas vagyok,izmos,jó öltözködés,kedves vagyok,udvarias,van némi humorom is.De ezt mind hiàba,mert minden lány keresztülnéz rajtam.Jó vagyok havernak,de ha komoly kapcsolatot szeretnék,akkor már csak a visszautasítás jön,és futnak a jóképű fiúk után.
Most komolyan,csak ez számít?
Akiknél próbálkoztam mind átlagos,normális csajok voltak.
17/F
Üdvözöllek a 21-dik században ahol a nők az arc alapján választanak pasit maguknak.A többi abszolút nem számít.Ha menthetetlen vagy akkor besz*ptad és be kell hogy érjed a ronda lányokkal,nem volt szerencséd,majd talán a következő életben szerencsés leszel...
De egyébként tényleg küldhetnél képet magadról,mert én is kíváncsi vagyok rád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!