Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha ronda az arcom, akkor tehetek bármit, senki se fog vonzódni hozzám?
Bocs a nyafogós stílusért,csak kissé neki vagyok keseredve. Alapból elég csúnya a fejem,és a hajam se túl jó.Minden más területen viszont kihoztam a maxot magamból.Szerencsére magas vagyok,izmos,jó öltözködés,kedves vagyok,udvarias,van némi humorom is.De ezt mind hiàba,mert minden lány keresztülnéz rajtam.Jó vagyok havernak,de ha komoly kapcsolatot szeretnék,akkor már csak a visszautasítás jön,és futnak a jóképű fiúk után.
Most komolyan,csak ez számít?
Akiknél próbálkoztam mind átlagos,normális csajok voltak.
17/F
Azok szoktak nagyot bukni, akik a saját képességeikhez képest lehetetlenre állítják a mércét. Én is azzal kezdtem a csajozást, hogy kiszúrtam magamnak a legdögösebb nőt a suliban. Meglepő, hogy jó nagy bukta volt? Aztán még 3-4 ilyen kudarc után elkezdtem felfogni, hogy jobban teszem, ha inkább másmilyen kategória után nézek, egy kicsit jobban hozzám illőt keresek. Egy csapásra sikeres lettem.
Egyensúly kell.
Nyugi, valakinek biztos nem annyira számít a külső! :)
Bár az tuti nem én leszek. Sajnos, nálam nagyon számít a külső. Olyan elvárásaim vannak, ne tudd meg...
De visszatérve a te problémádra, ismerek egy bűnronda férfit, akinek a felesége rettentő szép. És nagyon szeretik egymást. Szóval ne keseredj el, biztos fogsz találni valakit. :)
14/L
Utolsó vagyok.
Nem olvastam végig a kérdést és a tested még plusz pont! Csak mert még nem jött össze, később még összejöhet. ;)
Az én borzasztó elvárásaim:
Legyen a lány normális,hűséges,ápolt,és NEM elhízott.
Brutális mi?
" ismerek egy bűnronda férfit, akinek a felesége rettentő szép"
Igen,és ez a bűnronda férfi véletlenül sem gazdag,véletlenül sincsenek jó kapcsolatai,a nő véletlenül sem akarja magát eltartatni a pasival :)
Nem vagyok nagyon izmos,csak az átlag felett egy kicsit.
Sajnos régen hájas voltam,eddig azt dolgoztam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!