Mit jelent a férfi partner részéről van indokom gyanakodnom?
8 hónapja ismerem a páromat E-mail-ben, rendszeresen E-mai-zek vele. És ő is velem. Viszont nem tetszik nekem megint arról írt nekem, mint tavaly Szeptemberben van a hátterében egy barátnője. Nem szeretném ha véget érne köztünk az ismerkedésnek, hogy a közös 1 évet ne tudjuk megélni egymással.
Ha újabb 4 hónap múlva írna a barátnőjéről kénytelen leszek rá kérdezni, hogy a barátnőjét akarja-e vagy engem választ. Mert ha a barátnőjét akarja írja meg őszinte velem ezt a dolgot, nem fogok rá haragudni és sem barátnőjére sem, és nem fogok emiatt kudarcot sem érezni esetleges leendő szakítás miatt.
Maga a kérdés értelmezhetetlen. Fogalmazd át még egyszer.
Találkoztál valaha azzal a pasival? Mert ha nem, csak email, már be is garagudj, az NEM kapcsolat. Mitől lenne a párod??? Ne butáskodj...
Kedves utolsó kérdező örülök ha egy hivatalos levelet meg tudom helyesen fogalmazni. Hallottam olyan esetről is egy nyugdíjas férfit feljelentette a Hivatal, mert rosszul fogalmazta meg a hivatalos levelét ami fenyegetésnek minősült a hivatal részéről.
Több kritikára nem vagyok kíváncsi a válaszolók között.
De ha egyszer NEM tudsz èrtelmesen.fogalmazni
..
Nem fogsz értelmes választ kapni.
Amúgy választoltam. Ha nem találkoztál még soha vele, nincs miről beszélni, nem vagytok kapcsolatban.
bermudával értek egyet ... tényleg úgy tűnik (a válaszod alapján is), hogy nehezen fogalmazol magyarul
az, hogy e-mailben kapcsolatban vagy valakivel hónapok óta nem kötelezi őt semmire ... nem is értelmezhető kapcsolat szempontjából a kérdésed
Ne is haragudjon a fél világ, nekem az kapcsolatnak számít ha E-ma8ilben tartom vele a kapcsolatot. Nem csak az számít kapcsolatnak számomra ha kézenfogva sétálgatok vele utcán.
Rögtön megszakítottam az olyan férfiakkal a kapcsolatot 1-2 hónapos E-mail levelezés után, rögtön a szerelmeskedést akarta tőlem. Ja és legközelebb illetékes szakemberhez fordulok párkapcsolati kérdésemhez, legalább nem nézi le a Diszlexiámat abban nehezebben tudok fogalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!